Bogdan Bălănescu iese la atac: ”Asta i-a spus lui Perovic”


Bogdan Bălănescu a ieșit din conul de umbră în care a stat în ultimul timp pentru a-l apăra pe Dusan Uhrin după acuzele dure ale medicului Adrian Motoacă la adresa antrenorului și a lui Dinamo.

”Doctorul face turul presei ca să dea amănunte închipuite și nu credeam că am lucrat cu un așa om, care denaturează adevărul. Când am venit la Dinamo i-am spus să se înțeleagă cu domnul Pârvulescu, l-am rugat să ajungă la un consens ca să putem să-i înregistrăm contractul la FRF.

Domnul doctor vorbește despre ce se întâmplă la Săftica, dar nu vorbește despre ce a fost adus. N-a fost adus ca director sportiv, nici ca antrenor principal. Noi avem servicii externalizate medicale. Am fost primul club care am adus contractul cu Acibadem. Eu nu cred că avem datorii la clinici. Eu așa știu. Întrebați-l când a programat vizita medicală pentru iarnă. Am programat-o pe 10 ianuarie. Dânsul a uitat că a fost medic la Dinamo, el de asta trebuia să se ocupe, nu de altceva. Nu vreau să intru într-un circ de genul ăsta. Numai minciuni, cu spaghetele bolognese. Lui Perovic i-a spus că nu va lua niciodată vizita medicală în România. Poate juca de mai mult timp dacă se rezolvau acele probleme cu Slavko.

Roberto Strechie mai trebuie să facă un control suplimentar și va fi apt de joc.

I-am reproșat faptul că au fost mai mulți oameni ironici la adresa clubului FC Botoșani.

O glumă proastă este. I-am spus că niciodată n-o să plece un antrenor principal din cauza unui doctor. Tu acum ce dorești de la mine sau de la Uhrin?”, a declarat Bogdan Bălănescu.

Citește și:

Dinamo obligată să învingă cu Gazul. Echipa probabilă și cotele

-->
Previous Dinamo obligată să învingă cu Gazul. Echipa probabilă și cotele
Next Noi probleme medicale. De ce nu joacă Strechie plus ce probleme are Piscitelli

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *