--> -->

Blat șocant la un club din Liga 1


-->
Fostul fotbalist Dan Alexa și-a adus aminte de un episod în care s-a încercat cumpărarea lui înaintea unei partide din cupele europene. Căpitanul echipei FC Timișoara, afirmase în 2009 că o persoană, căreia nu a dorit să-i dea numele, i-a propus o sumă de bani, cu circa o săptămână înainte de disputarea partidei cu Dinamo Zagreb, pentru a nu-și apăra corect șansele în meciul din etapa a doua a Ligii Europa.

Dan Alexa a refuzat propunerea respectivă, iar Șeful Comisiei de Integritate a UEFA a glumit, spunând că el ar fi acceptat suma.

FC Timișoara a pierdut, în 1 octombrie 2009, scor 0-3, partida disputată, pe teren propriu, cu Dinamo Zagreb, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Europa, iar Alexa a evoluat pe toată durata partidei.

Dan Alexa: „Mi-a propus un român 500.000 euro”

– Dane, tu ai refuzat un blat ca fotbalist!

– Da! Am fost contactat să vând un meci. Când am ieșit pe ușă i-am sunat pe Marian Iancu, pe Chivorchian. Am refuzat normal. Eram jucător la Poli. Am fost inclusiv la DNA. N-aș fi vrut să fac rău, dar s-au autosesizat. Mi-a propus un român 500.000 de euro! Șeful Comisiei de Integritate de la UEFA a venit la Timișoara și mi-a zis: „Nu știu dacă refuzam juma de milion de euro!”. Ha, ha, ha!

– Pariurile sunt mai rele decât blaturile?

– De departe! Sunt convins că se joacă și e nenorocire pentru că nu poți să controlezi. Am înțeles că sunt jucători care au clica lor, pariază cineva pentru ei, undeva unde nu poți să controlezi. Nu poți să controlezi nimic. Antrenezi degeaba. Sunt foarte mulți bani în joc. Și când sunt bani în joc sunt și interese mari. – conform GSP.

Citește și:

Mihai Morar: ”Cea mai frumoasă rugăciune”

-->
Previous Echipele probabile la Mioveni-Dinamo
Next Scopul lui Dorin Șerdean: ”Este o informație”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.