”Bizonul”, declarații despre Dinamo și Rednic. Nu te-ai fi așteptat la o asemenea reacție!


Antrenorul l-a adus în România, după care s-a iscat un scandal de proporții din motive financiare între ei! Mircea Rednic s-a luat de Harlem Gnohere, dar ”Bizonul” a ales o altă modalitate de a-i răspunde tehnicianului, aceasta după ce i-a făcut diverse semne pe la TV după ce-a marcat în tricoul FCSB-ului.

Actualul atacant al rivalilor și-a început cariera în Liga 1 la Dinamo marcând de 24 de ori în 59 de partide. Și se pare că nu a uitat acest detaliu, cu toate că a înscris contra ”câinilor” chiar și-n ultimul derby.

„Am avut o perioadă bună acolo. Îi voi mulţumi mereu lui Rednic pentru că m-a adus. De când a plecat, mereu am fost recunoscător, i-am mulţumit. Este clar că este greu pentru Dinamo, că echipa nu merge bine, că este pe locul 12. Cred că Rednic este potrivit situaţiei de acolo, am lucrat cu el, ştiu că este un antrenor bun, deci cred că va fi bine pentru ei. Dacă Dinamo va fi în play-off, va fi bine pentru toată lumea. Atât pentru suporterii lui Dinamno, cât şi pentru suporterii lui FCSB, pentru că este derby al Bucureştiului. Deci, este bine să se califice în play-off”, a declarat Harlem Gnohere într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Nu se dă plecat! Un fotbalist refuză să încheie contractul cu Dinamo

-->
Previous Unde vrea să plece Salomao? Destinație pe bani mulți pentru mijlocaș
Next Pe "câini" îi prinde teama! Șefii vorbesc de play-off, ei de retrogradare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *