Birourile se mută la 5 minute de stadion. Se lucrează deja la magazin EXCLUSIV


Dinamo se mută într-o casă nouă. Dinamoviștii n-au găsit suficient spațiu pentru birouri la stadionul din Ștefan cel Mare, dar au găsit o variantă perfectă la doar 5 minute de mers pe jos de arena ”câinilor”.

Spaniolii au început deja să mute tot ce este necesar pentru a se instala cu totul în noul sediu dintr-o zonă exclusivistă a Bucureștiului, Calea Dorobanților. De fapt, birourile și noul magazin al lui Dinamo va fi la intersecția dintre șoseaua Ștefan cel Mare și Calea Dorobanților, chiar vis-a-vis de stația de autobuz ”Perla”.

La parter deja se lucrează de zor la noul magazin Dinamo, se vede în fotografii cum mai multe cutii au fost aduse. Pablo Cortacero a anunțat în exclusivitate pentru doardinamo.ro că se speră ca măcar magazinul să fie gata săptămâna aceasta.

Vă prezentăm mai jos fotografii despre cum arată noua clădire de birouri a lui Dinamo. Sursa foto: doardinamo.ro!

Intrarea în magazin și în noua clădire de birouri

 

Cutiile aduse în spațiul pentru noul magazin Dinamo

”Se va schimba totul. Va fi o structură complet nouă. Ne vom muta în alte birouri, vom crea un nou magazin al lui Dinamo, cred că în maxim două săptămâni ne vom muta cu totul, magazinul cred că va fi gata săptămâna aceasta, vom crea o linie de marketing importantă, așa cum merită Dinamo, iar la nivelul structurii clubului vom fi foarte organizați pe fiecare segment și cu idei foarte clare. Directorul de marketing va fi spaniol, da”, a declarat Pablo Cortacero în exclusivitate pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Cornel Dinu, dezvăluiri: ”Spaniolii s-au întrebat”

-->
Previous Schimbare mare la Dinamo. Dragomir: ”L-au dat afară”
Next Contra, mirat în vestiar: ”Era singurul care a rămas”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.