Birourile lui Dinamo sunt tot la Rin. Marica, îngrijorat: ”Au trecut multe nopți” EXCLUSIV


Dinamo este în continuare într-o situația cel puțin ciudată. Nu sunt vești referitoare dacă au intrat până la urmă cei 400.000 de euro care ar fi trebuit să fie în contul clubului încă de miercuri, dar din cauza unei erori bancare n-au mai ajuns.

Una peste alta, conducerea și angajații lui Dinamo merg la muncă în continuare la birourile de Rin Grand Hotel, acolo unde era sediul clubului din perioada Ionuț Negoiță, pe care ar fi trebuit să-l elibereze de pe 1 octombrie! Deși Marica a investit în amenajarea noilor birouri de pe Calea Dorobanților, încă nu s-a semnat contractul de închiriere și fostul fotbalist nu vrea să riște să piardă bani.

Nici magazinul pe care Pablo Cortacero îl anunța că ar fi trebuit să fie gata de acum o lună nu este nici măcar aproape de a fi inaugurat! Este în același stadiu ca la începutul lunii octombrie. Iar Marica deja este îngrijorat dacă nu cumva s-a pregătit degeaba pentru a le oferi spaniolilor toate condițiile în clădirea sa de birouri.

”E clar că nu și-au făcut temele atunci când au preluat un club ca Dinamo. Ceva nu a mers conform planului lor și au apărut complicații. Le-am acordat circumstanțe atenuante, pentru că nu poți face tot peste noapte, dar au trecut deja mai multe nopți. Cred că suporterii sunt îngrijorați, la fel ca mine.

Cred că la Dinamo nu e liniște, jucătorii nu sunt liniștiți. S-a creat și o bisericuță acolo. Așa se întâmplă când iei mulți jucători dintr-o țară. Știu de pe vremea când eram la Șahtior și erau 5-6 brazilieni în echipă. Era foarte dificil, dar nea Mircea Lucescu știa să-i țină în frâu. Dar e dificil de ținut vestiarul la Dinamo acum”, a declarat Ciprian Marica la emisiune La Liga de la Digi Sport.

Citește și:

Acuzația lui Danciu-gol către dinamoviști. I-au dat ignore!

-->
Previous Gabi Răduță a vorbit cu șefii lui Dinamo și anunță: ”O să se rezolve curând”
Next Bătaie de joc. Rezultatele retestărilor la Astra Giurgiu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.