Bile albe, bile negre pentru Rednic. La ce e bun, cu ce păcătuiește


Nu s-au împlinit trei săptămâni de când Claudiu Niculescu a fost numit în locul lui Florin Bratu și Dinamo produce iar o mutare, colosală am putea spune, în staff-ul tehnic. Azi noapte, a ajuns la un acord cu Mircea Rednic pentru un come-back spectaculos al acestuia în Ștefan cel Mare.

Rednic și Negoiță au trecut peste ”săgețile” pe care și le-au aruncat în ultimii ani și-au pus-o de o nouă colaborare, a doua între ei. Până să se gândească la play-off, antrenorul ce-a adus ultimul titlu de campioană în Ștefan cel Mare e obligat să scoată formația din zona retrogradării. Apoi, având în vedere calitatea lotului dinamovist, Rednic are și bile albe, și bile negre. Numai în ultimul mandat, antrenorul i-a adus pe Mevlja, Puljic, Gnohere, Essombe, Bicfalvi, Paul Anton și Palic, jucători care au însemnat ceva la vremea respectivă pentru ”câini”. Mevlja, Anton și Gnohere au adus două milioane de euro clubului. Dar au mai fost și rateuri, Ghomsi, Starokin, Van Haaren și Bartalsstovu, de care Dinamo s-au dispensat imediat.

La 56 de ani, Rednic are experiență și știe să câștige meciurile tari. În plus, are și capacitatea de a resuscita echipe. Bonus: a spus mereu că va refuza orice ofertă venită de la Gigi Becali ca să preia FCSB. Revenirea lui la Dinamo poate însemna puteri mai mari la transferuri pentru fiica sa, Luana. Mircea s-a certat data trecută cu Negoiță tocmai din cauza comisioanelor la tranzacții. Luana Rednic a intermediat aducerile lui Kortzorg, Bartalsstovu și a regretatului Ekeng.

Citește și:

EXCLUSIV Prunea: ”Am pus niște condiții, dacă se acceptă, voi semna!”. Ce spune de Rednic

-->
Previous Mircea Rednic e iar ”câine”! Ce se întâmplă cu Claudiu Niculescu
Next EXCLUSIV Prunea: ”Am pus niște condiții, dacă se acceptă, voi semna!”. Ce spune de Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *