Becali vrea neapărat un jucător dinamovist. Cum vrea să-l cumpere


Chiar dacă Gigi Becali a investit șase milioane de euro în transferuri de jucători în această iarnă, el tot nu se liniștește. Chiar dacă nu a intrat în Liga Campionilor, obiectivul pe care el și-l stabilise pentru a câștiga iar foarte mulți bani, la iarnă el anunță noi transferuri.

Conform digisport, se pare că primul pe listă este un dinamovist, Adam Nemec, atacantul care nu a mai reușit în acest sezon să marcheze prea multe goluri pentru ”câini”. Singura șansă ca el să nu plece este Vasile Miriuță, care de când a venit în Ștefan cel Mare a vorbit în fiecare zi cu el în germană și i-a spus în diferite rânduri cât de important este pentru echipă. Și vârful croat a început să dea randament. Doar tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare îl poate convinge și să nu plece la marea rivală.

Gigi Becali vrea să profite de faptul că el intră în ultimele luni de contract în iarnă și să nu dea mai mult de 250.000 de euro pentru jucătorul care a înscris 14 goluri pentru Dinamo în toate competițiile în 44 de meciuri.

Citește și:

Vali Damian era dinamovist. Mesaj emoționant al lui Cornel Dinu

-->
Previous Vali Damian era dinamovist. Mesaj emoționant al lui Cornel Dinu
Next Un alt dinamovist convocat la echipa națională

1 Comment

  1. Avatar
    custov
    octombrie 5, 2017
    Răspunde

    il are pe mimi coleg de ce-lula ,de ce-lmai nrea pe ADAM???????????

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *