Becali și-a cerut iertare: „M-a durut. Acea rană va rămâne”


Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, și-a cerut iertate după ce a râs ieri de eliminarea lui Dinamo din preliminariile Europa League. El a recunoscut că acesta este răspunsul pe care a putut să-l dea după un an în care a suferit după coregrafia de la meciul cu Manchester City, „Doar Dinamo București”.

”Am vrut să intervin pentru că s-a discutat foarte mult la multe emisiuni de sport și conștiința mea mi-a spus că nu e frumos. Vreau să le cer iertare unora, iar unora să le spun de ce am făcut acest lucru. Vreau să îmi cer iertare clubului, conducerii, jucătorilor de la Dinamo și chiar și fanilor. Așa ceva nu se face, chiar îi cer iertare și lui Mutu. Nu mi-e rușine să îmi cer iertare pentru ceva care nu se face.

Eu am răspuns cu o ironie la o tâlhărie, la o hoție. Răspunsul a fost pentru cei care au făcut acea tâlhărie, măgărie. Ajungi în casa omului, mă refer la coregrafia pe care au făcut-o la meciul cu City… Ironia e o mângăiere față de ce au făcut ei. A fost răspunsul meu pentru cei care au participat la acea tâlhărie”, a explicat Becali, ÎN DIRECT la Digi Sport, în emisiunea ”Fotbal Club”.

Ce a mai declarat Gigi Becali

”Eu nu am dat în Dinamo, în conducători și în jucători. Intenția mea a fost îndreptată către acei care au făcut coregrafia. Voi face asta cât timp există Steaua și Dinamo.”

”E adevărat că m-a durut. Țin minte și acum. Este o rană care va rămâne. Ca să dau pansament pe rană, tot timpul voi face așa”

Citește și:

Astăzi este ziua lui Cosmin Bărcăuan. La mulți ani!

-->
Previous Astăzi este ziua lui Cosmin Bărcăuan. La mulți ani!
Next Dan Petrescu: "Poate băgăm 4,5 jucători noi cu Dinamo"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *