Becali: ”O să fiu cel mai mare dinamovist”


Gigi Becali a dezvăluit că pentru el nu există rivalitate, mai ales când este binele FCSB-ului în joc. Așa că prima zi de Paște și-o va petrece în fața televizorului și se va uita la meciul lui Dinamo.

„Ar fi un mic miracol dacă Viitorul ar lua titlul. Ar fi un ajutor de la Dumnezeu, ca urmare a jertfei făcute de Hagi. Iau în calcul ca Viitorul să iasă campioană. Se poate întâmpla orice. Mai sunt 5 etape.

Dacă Viitorul face un pas greșit duminică, e gata campionatul. Gică nu mai este campion. Un singur pas greșit dacă face, se termină tot. Dacă noi facem un pas greșit, mai putem remedia. Dar trebuie un pas mic.

O să mă uit duminică la meci. O să fiu cel mai mare dinamovist, vă dați seama. Vreau să bată Dinamo„, a spus Becali la Sport.ro.

Becali a făcut la fel și în 2007, la meciul Dinamo – CFR Cluj, 1-0. Atunci, Dinamo era campioană și a învins-o pe CFR Cluj, ajutând-o pe Steaua să termine pe locul 2. Becali a fost prezent la acel meci și s-a bucurat de victoria echipei antrenate de Mircea Rednic. Ulterior au apărut zvonuri că Becali ar fi dat o sumă mare de bani către jucătorii lui Dinamo.

Finanțatorul FCSB recunoștea în august 2007: ”Daca o sa am nevoie, imi pun la gat si fularul lui Dinamo si pe cel al Rapidului. Le pun si la Maybach”. Mai mult decât atât s-a scris despre el că atunci când era copil a jucat fotbal la clubul din Ștefan cel Mare.

Dinamo – Viitorul se joacă duminică, de la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Un jucător care face senzație în Liga a II-a a fost refuzat de Dinamo

-->
Previous Un jucător care face senzație în Liga a II-a a fost refuzat de Dinamo
Next Și juniorii au nevoie de fani. Programul meciurilor la U19

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.