Becali, noi declarații despre Dinamo: ”Vor muri după aia”


Gigi Becali vorbești tot mai des despre Dinamo și a comentat situația în care a ajuns clubul după anunțul lui Ionuț Negoiță, dar și inițiativa suporterilor de a strânge suma necesară pentru obținerea licenței – 180.000 de euro.

”Eu cred că Dinamo o să moară după aceea. Suporterii vor plăti 180.000 de euro, dar echipa va muri după aceea deoarece nu au marfă de vânzare. Sunt unii care vor să speculeze, care nu au bani mulți și nu pot salva echipa la ora asta. La Dinamo trebuie să vină unu care să bage 10 milioane, să cumpere 7-8 jucători și după să se bată la campionat. Eu nu văd o persoană care să facă asta. Dacă Borcea nu se bagă și e disperat, dacă Badea nu se bagă… atunci cine?

Dinamo nu are un patron care să conducă bine, dar dacă ar avea un bun conducător, atunci suporterii ar face spectacol acolo. Negoiță trebuie să fie respectat pentru că a ținut-o pe Dinamo în viață. Eu nu vreau să jignesc sau să critic, dar la un club ca Dinamo trebuie să riști. Te bagi, dar nu dacă ai 3 milioane. E un club greu, e un club de vin aia și îți sparg mașina. Sunt fanatici”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Citește și:

Previous Anunțul lui Iohannis o salvează pe Dinamo. Anunțul cumpărătorilor
Next OFICIAL Dinamo a pus la dispoziția fanilor toate informațiile financiare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *