Becali despre Badea: ”A dus Dinamo în ruină”


Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a intervenit în cazul stadionului de la Dinamo pentru că și el este într-o situație asemănătoare. Ba el chiar a investit foarte mulți bani în arena din Ghencea și a fost dat afară fără să ia nimic înapoi.

”Mă doare sufletul că în țara mea se întâmplă asta. Păi, cum adică, ia omul echipa, o scoate din groapă, bagă milioane de euro, și apoi îi spuneți că nu are nimic.

 Păi, ce face Badea cu istoria și cu palmaresul? Că a dus Dinamo în ruină! A lăsat clubul cu datorii de 20 de milioane de euro”, a spus Becali la Ora Exacta in Sport.

Becali susține chiar că este momentul ca autoritățile competente să se autosesizeze, să intervină și să ancheteze întreaga situație de la Dinamo.

Să-i spuneți lui Nicolae Badea că istoria este cea care face continuarea. Locul în Liga 1 a preluat istorie, tradiție, toate. Palmares înseamnă istorie. La comuniști, la Badea acolo, așa e, că păcălesc ei, comuniștii, cum vor. Să ia ei toate privilegiile.

I-au dat echipa lui Ionuț Negoiță, el a cheltuit bani, milioane, și acum vine Badea si spune ca n-a dat nimic. E adevărat, marca poate fi scoasă la licitație. Dacă nu i-a dat-o, poate să o vândă cui vor ei. Dar nu istoria si palmaresul.

Să facă DNA-ul anchetă la stadion. În 2003, printr-o hotărâre de Guvern, mie mi-a luat Adrian Năstase stadionul. Iar lui Nicolae Badea i-a dat stadionul lui Dinamo. Voi vă dați seama, comuniștii? Ia să vină DNA-ul să facă un control, să vadă cum s-a dat stadionul.

Eu am făcut un schimb de terenuri și m-au dus la pușcărie. Iar ei, comuniștii, primesc cadouri de la statul român”, a mai spus Becali.

Citește și:

EXCLUSIV Romera: ”Suntem mai puternici când suntem uniți cu suporterii”

-->
Previous EXCLUSIV Romera: ”Suntem mai puternici când suntem uniți cu suporterii”
Next EXCLUSIV Marele Rivaldo vine în sfârșit în România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *