Becali dă de pământ cu un jucător dinamovist


-->
Fostul impresar, Victor Becali  a vorbit în termeni duri despre fundașul stânga al lui Dinamo, Steliano Filip. În trecut, jucătorul a fost pe lista jucătorilor semnați cu firma de impresariat a fraților Becali.

Fostul consilier la firma de impresariat Becali Sport acuză faptul că Steliano Filip n-ar avea caracter. Ba, mai mult, îl critică pentru scandalul, recent, pe care l-a avut cu Mircea Rednic, fostul său antrenor de la Dinamo.

„Totul a depins de el. Să știți că, de foarte multe ori, și caracterul te duce unde te duce. Poți să fii foarte talentat, dar dacă n-ai caracter e foarte complicat.

Spre exemplu, au fost jucători precum Florentin Petre, care au fost de mici cu noi. N-au fost transferuri spectaculoase, dar a rămas tot timpul cu noi. Băiatul ăsta, Dobrosavlevici, mereu mă sună să mă întrebe ce fac.

Filip… dacă ai caracter, ai pentru tine! Vorbesc la modul general, nu de el. Văd că el e mai preocupat de cearta cu Rednic decât de fotbal.”

Becali: „Nu poate exista o ceartă între Filip și Rednic”

„Oricât l-am simpatizat sau antipatizat pe Rednic, el e Mircea Rednic, totuși! Nu poate exista o ceartă între Filip și Rednic! Mulți jucători de la Dinamo mai mult au cochetat cu fotbalul. E o diferență prea mare între ei ca să existe o dispută”, a declarat Victor Becali, pentru GSP.

Citește și:

Antrenor italian la FCSB. Anunțul lui MM Stoica

Previous Străinii lui Dinamo criticați de Miriuță
Next Lupu: "Nu a ajuns trompeta lui Dinamo"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *