Becali a confirmat discuțiile cu Dinamo despre Nemec. Cum e situația la zi


Adam Nemec este încă fotbalistul lui Dinamo, însă scad dramatic șansele ca slovacul să mai joace în 2018 în tricoul roș-albilor. Fotbalistul de 32 de ani este asediat cu oferte de către Gigi Becali, iar surse ale ambelor grupări afirmă că grupările au ajuns la un acord de principiu ca Nemec să ajungă la FCSB din 2018. Și patronul roș-albaștrilor a explicat care e situația atacantului în această seară la Digi Sport.

Am mai discutat, e o diferență de 50.000 de euro. E mai mult de discutat, întrucât sunt niște negocieri ample, și cu jucătorul, și cu Dinamo. M-am înțeles să-i dau 50.000 de euro la semnătură și 20.000 de euro pe lună. Dar ar trebui să-i scad de la Dinamo. Fiindcă între ”câini” și Nemec e o clauză, cum că jucătorul își ia 10 la sută din transfer. Nu sunt nici disperat, nu e nici vreo urgență, pentru că avem atacanți și oricum Nemec nu vine mâine la noi. Nici el nu se grăbește, probabil speculează o posibilă ofertă de afară”, a spus Becali.

Patronul FCSB-ului nu s-a ferit să-i dea sfaturi directe lui Vasile Miriuță: ”Nemec și într-un picior e mai bun decât Bokila. Dacă Dinamo îl va folosi titular, atunci va ajunge în play-off. Dacă-l va ține rezervă, atunci e în play-out”.

Citește și:

Gigi Becali îl apără pe Negoiță: ”Asta făceam în locul lui”

Previous Niculescu a dat răspunsul lui Dinamo
Next Cum ar fi?! Mutare-șoc luată în calcul de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *