Baza de la Săftica se înnoiește datorită DDB


9 ianuarie este ziua în care jucătorii lui Dinamo vor reveni la antrenamente, după pauza de Sărbători. Pentru a le crea toate condițiile pregătirii unui 2023 spectaculos, fanii au pus mână de la mână și au finanțat câteva lucrări în baza de la Săftica.

Dinamoviștii nu au bani de cantonament în străinătate, așa că își vor încărca bateriile pentru meciurile din Liga 2 la Săftica. Acolo, în ultima perioada s-a muncit. Iustin Maximilian, administratorul bazei roș-albilor, a tras din greu pentru ca băieții lui Burcă să revină cu drag la muncă. A fost ajutat de cei din DDB UK, care au trimis plasa dintre terenurile de antrenament, dar și de cei de la DDB Constanța, a grupărilor Dinamoviști din Italia și Italia Supreme, care, alături de două companii private, au ajutat la revitalizarea vestiarului.

Acum, totul sclipește, iar jucătorii se pot pregăti în liniște. Terenurile de antrenament sunt marcate și puse la punct, iar vestiarul alb-roșu au o atmosferă aparte. Ovidiu Burcă a ținut să-i mulțumească administratorului bazei de la Săftica. „Vorbisem cu Iustin, știa care sunt problemele noastre la Săftica. Le mulțumesc fanilor pentru ceea ce fac pentru noi, așa cum pot fiecare, ne dau o mână de ajutor. Ne-au trimis îngrășământ pentru gazon, au reparat vestiarele, erau prea mici și simțeam nevoia unor modificări. Am primit cu mare bucurie aceste schimbări, nu credeam că într-un timp atât de scurt să facă modificările, eram puțin sceptic, era pe final de an. A găsit oameni, a găsit resurse și ținem să le mulțumim suporterilor, pentru tot sprijinul de până acum. Doar fanii ne țin în viață realmente, la propriu și figurat”, a declarat antrenorul lui Dinamo, conform RD1948.

Foto: Facebook RD1948

Previous Burcă cere ajutor de la dușmanul DDB
Next A murit cel care a oprit visul lui Dinamo '89

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *