Bawab n-a făcut deplasarea în Spania. Mai rămâne la Dinamo?


Thaer Bawab nu a mers în Spania pentru returul cu Athletic Bilbao. Iordanianul de 32 de ani n-a făcut parte din lotul de 18 nici la meciul de pe Național Arena, scor 1-1, după care n-a fost nici cu Viitorul (1-0).

Întotdeauna a fost vorba despre decizii tehnice, Cosmin Contra n-a luat în calcul prezența fotbalistului care a mai trecut pe la Craiova sau la FCSB. Bawab n-a făcut deplasarea cu toată că au mers mai mulți tineri, precum Costache, Liviu Gheorghe, Ricardo Grigore, Muțiu sau Dudea, doar Valentin având șanse de a se regăsi mâine seară în formația lui ”Guriță”.

Fotbalistul mai are contract cu Dinamo până în vara 2018. În acest sezon, n-a jucat niciun minut, a fost doar de două ori rezervă neutilizabilă, cu Juventus Colentina (3-0) și cu FC Botoșani (0-1). Bawab a bifat 13 meciuri în tricoul roș-albilor în primăvara 2017, având un assist.

Bawab are experiență în preliminariile cupelor europene și cunoștea bine fotbalul spaniol. El a jucat în 2011, cu Gaz Metan Medias împotriva germanilor de la Mainz și a înscris gol atât în tur cât și în retur. Atunci medieșenii au ajuns până în play-off-ul Europa League unde au fost eliminați de Austria Viena.

Citește și:

INTERVIU Dănciulescu: ”Va fi mult mai greu”

-->
Previous Talismanul norocos al ”câinilor” merge la Bilbao
Next Dinamoviștii, aproape de a semna cu un jucător care poate juca fundaș stânga!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *