Bawab are două goluri în preliminariile Europa League. Ce spune Contra despre Nemec


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit despre partida pierdută de dinamoviști pe Național Arena în fața Botoșaniului și s-a arătat dezamăgit de forma lui Adam Nemec, golgheterul campionatului anul trecut. Slovacul este total ieșit din formă și a reușit performanța aseară de a rata din 3 metri.

”Anul trecut Nemec marca trei goluri din două ocazii. Acum nu este în cea mai bună formă. Nu avem voie să fim la fel de permisivi cu Bilbao. Mi-ar plăcea să batem cu 1-0. Ar fi fantastic”, a declarat Cosmin Contra.

Cu toate acestea, Cosmin Contra nu are prea multe soluții în atac. Singurii care ar putea să-l înlocuiască pe Nemec sunt Costache și Bawab. Dacă Costache abia ar debuta în această competiție,  atacantul iordanian are experiență în preliminariile cupelor europene. El a jucat în 2011, cu Gaz Metan Medias împotriva germanilor de la Mainz și a înscris gol atât în tur cât și în retur. Atunci medieșenii au ajuns până în play-off-ul Europa League unde au fost eliminați de Austria Viena.

De celalaltă parte, Nemec a jucat o singură dublă în competițiile europene, acum 10 ani, în 2007, cu Zilina, în preliminariile Champions League, când au fost eliminați de F91 Dudelange, meci în care el a luat un galben.

-->
Previous Gofolca e dinamovist: ”Aș accepta imediat o ofertă”
Next Negoiță după întâlnirea cu Ministrul Afacerilor Interne: ”Nu avem viitor. Nu mai investesc”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *