Bawab: ”Dacă voi intra și voi marca voi dedica și suporterilor minunați”


Atacantul lui Dinamo, Thaer Bawab, este aproape de a primi în sfârșit o șansă din partea lui Cosmin Contra, care se gândește să se bazeze pe serviciile sale în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de mâine, de la 21:00, din Ștefan cel Mare.

-Să fie asta un semn că vei juca în sfârșit?

Nu știu, poate. Sper ca după toată munca și după toate antrenamentele pe care le-am făcut să primesc o șansă și sper ca în minutele în care o să joc să profit, să fac ce știu și să ajut echipa cu tot ce pot.

-Tu cum te simți?

Eu mă simt bine, m-am pregătit la fel sau puțin mai mult decât ceilalți colegi pentru că atunci când nu joci nimic nu se compară cu minutele pe teren, asta îmi lipsește, dar sunt fizic bine.

-Cât de greu este să fii lăsat în afara lotului sau pe bancă?

E greu sincer, niciunui jucător nu îi place o asemenea situație, e una foarte incomodă, foarte neplăcută, dar uite că asta este fotbalul, se poate întâmpla orice și se schimbă foarte repede, pot să am eu acum o șansă și să-i demonstrez lui Mister că se poate baza pe mine.

-Cum vezi meciul cu Sepsi?

Să fiu sincer nu i-am urmărit prea mult, o să facem vizionarea și toate analizele despre ei, o să încercăm cu Mister și cu toți să le găsim punctele slabe și să luăm cele trei puncte după perioada asta mai proastă. Trebuie să câștigăm neapărat!

-E un atu că Patrick Petre nu va juca?

Da, pentru că toți jucătorii când vin să joace contra fostei echipe se motivează special și vor să arate că sunt buni.

-Dar ce ți-a spus Cosmin Contra, care este situația ta la echipă?

El a fost foarte sincer și corect cu mine și mi-a spus atunci când a venit Albin că sunt alți jucători pe care se bazează și așa cum am mai spus, pentru asta îl apreciez foarte mult chiar dacă nu mă așteptam deloc la asta. Acum a venit această șansă și eu o să fac tot posibilul să-i demonstrez că sunt bun.

-Dacă va fi să reușești să marchezi, cui i-ai dedica golul?

Familiei mele care a fost alături de mine în această perioadă grea dar și suporterilor minunați ai acestei echipe. Ei merită asta din partea mea.

Citește și:

Contra: ”Îl apreciez pe Gigi Becali”

-->
Previous Contra: ”Îl apreciez pe Gigi Becali”
Next VIDEO Palic, meci mare la debutul pentru Mouscron

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *