Bătută de CSU, Dinamo a pierdut și cu FCU


Dinamo a revenit pe Arena Națională pentru un meci tare. Oaspeți au fost cei de la FCU Craiova, care nu i-au avut în lot pe Bauza și Bahassa. La Dinamo, Lucas de Araujo a fost căpitan de echipă la debutul său la roș-albi. Lângă el, în defensivă au stat Bena și Homawoo.

Dinamo a pus repede stăpânire pe minge. Băieții lui Ovidiu Burcă au încercat o posesie prelungită, iar Bena a avut prima oportunitate la poarta oltenilor. A trimis însă mult peste poartă. Dincolo, Albu a fost mult mai aproape de gol. A prins o torpilă de la 17 metri, cu dreptul, mingea trecând la o palmă peste transversală. Politic a oferit driblingul anului, undeva aproape de tușă, apoi a pătruns pe stânga, însă a fost deposedat de Lacroix chiar când să șuteze spre poartă.

Albu a mai avut o șansă de a deschide scorul. Și-a asumat executarea unei lovituri libere de la 20 de metri. Nu a nimerit însă ținta. Ultimul care a modificat statistica șuturilor spre poartă în prima repriză a fost Compagnucci. 0-0 la pauză. Partea a doua a început ca și prima, cu Dinamo în atac. Politic și Costin nu și-au reglat însă tirul.

Oltenii au deschis scorul în minutul 61. Van Durmen a ratat singur cu Golubovic, mingea a ajuns la Baeten, care a prins un voleu fabulos la colțul lung, fără speranțe pentru portarul dinamovist. Imediat, Burcă a schimbat în atac. Gregorio a fost trimis pe teren în locul lui Bani. Politic a fost însă cel mai aproape de gol. A înșirat apărarea celor de la FCU, a tras la colțul lung, pe jos, însă Popa s-a întins incredibil și a respins în corner. În prelungiri, Baeten putea face 0-2, însă Golubovic s-a opus.

La cealaltă poartă, Costin a făcut un un-doi cu Gregorio, a tras din prima, însă mingea a izbit transversala. După acest eșec, Dinamo a rămas cu 8 puncte și este abia pe locul 12. Etapa viitoare aduce un nou meci greu pentru roș-albi, care îi vor primi pe teren propriu, oricare ar fi acesta, pe campionii de la Farul Constanța, pe 22 septembrie.

 

DINAMO – FCU CRAIOVA 0-1

Dinamo: A. Golubovic – Lucas, Bena, Homawoo – Cr. Costin, A. Bani, Larrucea, C. Ilic, Amzăr – Ghezali (82 Abdallah), Politic.

FCU Craiova: R. Popa – Compagnucci (46 Negru), Lacroix, Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu (76 Pop), V. Achim – Sidibe (76 Padula, 83 Ibrahim), Baeten, Van Durmen – A. Chițu (90+6 Blănuță).

Foto: GSP

Citește și

Fabbrini nu se lasă, vrea încă 86.000 de euro de la Dinamo!

 

 

Previous Echipele de start pentru Dinamo-FCU Craiova
Next Burcă: ”Trebuie să acceptăm”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *