Bătaie între colegii de cameră: ”Nu accept niciodată înfrângerea”


Laurențiu Brănescu și Dan Nistor au povestit pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor un episod inedit, mai exact o bătaie între cei doi după Dinamo-Chiajna 0-1, din 2016.

”Normal că eram nervos și s-au încins spiritele. Păi cum să bată Chiajna pe Dinamo? Eu am fost învățat de părinții mei să nu accept niciodată înfrângerea și să trag cât pot pentru ceea ce îmi doresc. Am să stau mereu cu gura pe colegii mei mai tineri dacă văd că se pierd. Dacă nu realizează că joacă la Dinamo, le aduc eu aminte. Jucăm la un club foarte mare și trebuie să fim cei mai buni”, a spus Dan Nistor.

”E mult spus bătaie. A fost așa, mai mult o ”cumpănă”. Nu reușeam să câștigăm, toți pe teren aveam foarte mulți nervi, Dan a crezut că am greșit eu, a comentat, eu mă știam nevinovat și uite așa s-au încins spiritele”, a spus și Brănescu.

”Dacă vom intra în play-off și vom intra!, ne vom bate la campionat. Țineți minte ce vă spun. Am câștigat Cupa Ligii cu Dinamo, vreau și titlul de campion. Chiar anul ăsta.” Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

-->
Previous SUPER REPORTAJ ”Cum mă motivez? Mă gândesc la Steaua. Să îi bat”
Next EXCLUSIV Prima reacție a lui Penedo la sosirea în România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *