Bătaie în ultima zi de transferuri pe un fotbalist de la Dinamo


Dinamo a dat afară sau a pus pe lista de transferuri mai bine de 20 de fotbaliști de când Mircea Rednic a preluat din nou echipa. Ultima zi de transferuri e agitată pentru Ivan Pesic, care a fost căutat de mai multe formații din străinătate. Croatul de 26 de ani are două oferte concrete din Grecia, dar și un interes din Rusia.

Panionios și Atromitos au făcut câte o ofertă pentru mijlocașul lateral, însă cea a lui Panionios a fost deja refuzată. La Atromitos, Pesici a fost recomandat de Azer Busuladzic, care evoluează acolo, cei doi fiind colegi la Dinamo în 2017.

hotel iceberg balcic-->

Perioada de transferuri în Grecia se încheie în această noapte, la ora 0:00. Astfel, Pesici mai are foarte puțin timp pentru a scăpa de calvarul de la Dinamo, unde a fost trimis să se pregătească alături de alți renegați, precum Katsikas și Corbu, scrie gsp.ro.

Ivan Pesici este la Dinamo din ianuarie 2018, iar în acest sezon a bifat 8 meciuri și un gol. Mircea Rednic nu-l ia în calcul pentru restul sezonului și nu l-a chemat în cantonamentul din Turcia.

Citește și:

Fotbalistul care a impresionat: ”E pregătit să fie titular oricând”

Previous GATA Dinamo a prezentat oficial ultima achiziție
Next EXCLUSIV Ce spune Boloni despre Athanasios Papazoglou

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *