Bascii pot fi surprinși iar de Contra. Ce spune Etxeita


Athletic Bilbao vrea să reușească ce nu a putut pe National Arena, un stadion care le poartă ghinion bascilor. Ei vor ca pe gazonul nou de pe San Mames să joace la victorie. Fundașul central, Xabier Etxeita, a dezvăluit cum vor trata meciul cu Dinamo pentru El Mundo Deportivo.

”Ideea noastră e să trecem de acest tur, este foarte important pentru a confirma munca din ultimul sezon. Dorința este de a ne califica în faza grupelor. Este foarte important să debutăm în sezon cu un start bun. Echipa noastră a demonstrat în ultimii ani că acasă, pe San Mames, nu stăm să speculăm atacurile celorlalți, ci căutăm să producem pericol și ocazii de poartă. Asta va fi ideea. Să nu stam să speculăm ceva, un rezultat care să ne ajute, ci să punem pericol la poarta lor și să înscriem”, a declarat apărătorul bascilor.

Totuși, ei pot fi suprinși iar de Cosmin Contra. Nu știu ce sistem de joc va folosi Cosmin Contra pentru retur, dacă cel din prima repriză de la București, sau cea de-a doua.

”Românii vor căuta golul, trebuie să înscrie pentru a crede în calificare. Nu știm cum se vor comporta. Dacă vor fi ca-n prima parte când au stat să-și securizeze zona din fața porții sau să aștepte un contraatac. Oricum, știm ce posibilități de joc au cei de la Dinamo și vom încerca să dăm tot ceea ce e mai bun. Vom sta apropiați unii de ceilalți pe faza de apărare, pentru ca apoi să creăm pericol cât mai mult”, a declarat Etxeita.

Citește și:

Ioan Andone explică de ce Costache nu a jucat cât el a fost antrenor

-->
Previous Ioan Andone explică de ce Costache nu a jucat cât el a fost antrenor
Next Sacrificiile pe care le-a făcut Costache pentru Dinamo. A fost dorit de rivali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *