Bărcăuan anunță ce-i mai trebuie lui Dinamo: ”Mă bucur că DDB a fost acolo”


Cosmin Bărcăuan a vorbit despre situația actuală de la Dinamo și spune că ceea ce-i lipsește formației este un sponsor puternic care să vină alături de DDB și să facă din echipa din Ștefan cel Mare una mare așa cum a fost.

”Dinamo e un club puternic, cu un număr mare de oameni care iubesc clubul. E păcat că s-a ajuns în situaţia asta. Îmi doresc ca repede, cu programul cu suporterii, să aducă clubul pe linia de plutire.

Toate echipele care sunt în play-out au emoţii. Asta e şi frumuseţea play-out-ului, toate echipele pot să retrogradeze. Mă uit la Voluntari, şi-au revenit în ultimele meciuri, şi nu cred că vor retrograda. Dar toate meciurile din play-out vor fi de jucat, nu poţi să spui că ştii trei echipe care vor retrograda 100%.

E ceva ce eu n-am înţeles, cu toate că mi-am pus speranţe în băieţii ăştia (n.r. investitorii spanioli), mai ales că l-am auzit pe Cosmin Contra: «Garantez pentru ei». La problemele care au fost, mai bine nu veneau. Mă bucur că băieţii din DDB au fost acolo. Sper să găsească şi alţi oameni, mai puternici, care să fie alături de ei. Am înţeles că au găsit un sponsor recent, destul de puternic”, a spus Cosmin Bărcăuan, la Look Sport.

Citește și:

Mesaj oficial de la Dinamo pentru Rednic: ”Cele mai frumoase”

-->
Previous Rednic Reloaded! Antrenorul se întoarce la Dinamo
Next Suma imensă pe care a investit-o Nicolae Badea ieri la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *