Bani pentru play-off


Dinamo se pregătește intens pentru ultimele două meciuri decisive care i-ar putea trimite pe ”câini” în play-off.

Înainte partidelor cu CSC Șelimbăr (4 martie) și Poli Timișoara (11 martie), șefii clubului vor să le facă o surpriză jucătorilor și să le plătească o parte dintre datorii, pentru a-i motiva și a le asigura liniștea înainte de partidele decisive, scrie gsp.ro. Conducerea lui Dinamo face demersurile necesare pentru ca fotbaliștii antrenați de Ovidiu Burcă să primească în zilele viitoare unul dintre cele două salarii restante.

Clubul e condus în continuare de Vlad Iacob, administrator special, mai ales că a fost o parte importantă în negocieri. I se va alătura un fost vicepreședinte de la Rapid, Andrei Nicolescu. Care a plecat din Grant în urma unui scandal cu actualul acționar Victor Angelescu.

Calculele complete pentru play-off-ul din Liga 2. Dinamo e la mâna ei, cu două victorii

Oțelul Galați (locul 3, 32 de puncte) joacă acasă cu Csikszereda (locul 8, 26 de puncte). În ultima rundă, formația lui Dorinel Munteanu are o deplasare facilă, la prima vedere, la Dumbrăvița

Unirea Slobozia (locul 4, 30 de puncte) continuă să aibă un final teribil. În week-end are meci direct la Buzău (locul 7, 27 de puncte), un rezultat cu implicații directe și asupra situației „câinilor”. Apoi, în ultima rundă, formația lui Costel Enache are un meci dificil acasă, cu FC Brașov, locul 10, 24 de puncte, trupa lui Dan Alexa mai păstrând doar șanse matematice la top 6

Unirea Dej (locul 5, 30 de puncte) – surpriza ligii secunde în actuala ediție – poate continua parcursul lăudabil și în primăvară. Practic, se poate lupta pentru promovare! Are două etape accesibile, cu Metaloglobus (a) și cu Slatina (d).

Dinamo (locul 6, 27 de puncte) nu e sigură în acest moment de play-off, dar cu două victorii își atinge obiectivul mult visat. Are golaveraj superior buzoienilor, cu același număr de puncte, dar primul criteriu de departajare este în defavoarea roș-albilor, echipa lui Adrian Mihalcea având avantajul victoriei, 2-1, în partida directă cu „câinii”. Burcă și compania nu stau bine nici cu Unirea Dej (2-3), dar au avantaj în duelul direct cu Unirea Slobozia (1-0). Sâmbătă, „câinii” au meci la Sibiu, cu CSS Șelimbăr, formația lui Claudiu Niculescu, apoi acasă cu Poli Timișoara, penultima clasată.

Gloria Buzău (locul 7, 27 de puncte) rămâne principala contracandidată a dinamoviștilor. Echipa lui Mihalcea își joacă tot sezonul marțea viitoare, acasă, cu Unirea Slobozia. Ultima etapă este la Baia Mare, cu Minaur, antepenultima în L2.

Csikszereda (locul 8, 26 de puncte) pune presiune pentru a prinde play-off-ul in extremis: are deplasare foarte grea la Oțelul, vineri, apoi meci mai lejer acasă cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Concordia (locul 9, 26 de puncte) a reintrat în cărți pentru play-off, după 1-0 la Baia Mare. Dinamoviștilor nu le pasă, au avantaj direct cu Tamaș et Co, 1-0 la Chiajna, dar ilfovenii speră la top 6. Au două dueluri facile, cu adversari fără miză, Ripensia Timișoara (a) și Metaloglobus (d).

Citește și:

Gemenii Irimia își spun povestea

Previous Badea îl vede pe Negoiță înapoi la Dinamo
Next Gemenii Irimia își spun povestea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *