Bani pentru Dinamo: ”Vor fi folosiți pentru plata datoriilor”


Dinamo respiră aer proaspăt, dar este foarte important ca fiecare suporter dinamovist care citește acest site să înțeleagă că fără implicare totală și fără a fi înscris în DDB nu se poate salva clubul. Doar o comunitate puternică, care generează bani și profit poate atrage un investitor serios și sponsori care să salveze cu adevărat clubul, pentru că ceilalți care s-au perindat în ultimii ani mai mult l-au adus aproape de faliment.

Acest lucru însă nu va mai fi posibil dacă DDB preia pachetul majoritar pentru că suporterii nu vor mai lăsa ca clubul să fie sabotat din interior și secătuit de resurse. Chiar dacă nu toate deciziile luate pe viitor poate că nu vor fi bune, pentru că nimeni nu este perfect, este singura cale ca acest club să trăiască.

Sunt 120.000 de persoane care urmăresc Peluza Cătălin Hîldan și doar 13.000 de socios, dintre care sunt mulți fotbaliști, antrenori sau chiar oameni de afaceri. Dacă suporterii simpli ar renunța la 20 de RON pe lună într-un an Dinamo s-ar bate la titlu și probabil că nu ar mai putea vorbi nici cel mai aprig rival de faliment în Ștefan cel Mare. De ce? Pentru că 48 de euro anual ori 120.000 de suporterii ar însemna un buget de 5.760.000 de euro doar din cotizații și aici nu se mai pun banii din bilete virtuale, sponsori, marketing și drepturile TV.

Dar pentru a îndeplini acest vis grandios trebuie implicare din partea tuturor acum, când clubul încă nu este preluat, ci este într-o situație limită, fiind o luptă în care miza este viața sau dispariția clubului de suflet a sutelor de mii de români și cea mai activă comunitate de fani din România.

Suporterii tocmai au virat astăzi încă 100.000 de euro în conturile clubului pentru a nu fi penalizată Dinamo.

”Astăzi, Vineri 22 ianuarie 2021, Asociația Suporterilor DDB va vira o nouă sumă importantă, în valoare de 490.000 RON (100.000 €) în conturile clubului Dinamo. Banii vor fi folosiți pentru plata datoriilor fiscale și a impozitelor datorate către stat, aferente lunii decembrie 2020. Neplata ar atrage penalități asupra clubului, în valoare de 5% din suma datorată.

Banii vor fi virați sub formă de împrumut, ca și până acum, pentru a păstra posibilitatea convertirii lor în acțiuni sau aport la capital. Suma totală băgată de fani în club ajunge astăzi la aproximativ 900.000 €.

Măsura vine în urma ultimei sesiuni de vot, desfășurate pe platforma DDB, în care suporterii cotizanți în cadrul programului DDB au votat fără rezerve în favoarea evitării falimentului lui Dinamo. Suporterii își respectă astfel promisiunea făcută lor înșiși de a salva clubul cu orice preț!

DDB înseamnă RESPONSABILITE și FAPTE! Cu fiecare pas pe care suporterii îl fac, clubul lor se apropie de însănătoșire și normalitate. Suntem conștienți că drumul este lung și anevoios, dar împreună o vom scoate la capăt!”, se arată pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”.

Previous Cheia e la Negoiță. Dezvăluirile lui Marica: ”Îi cer public pentru că știu că poate”
Next Sumele pe care Șerdean le-a scos vineri din club. Bani plătiți către el și către avocat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *