Bani pentru câini. Ce sumă urmează să plătească Rednic


Rednic va da iar bani din propriul buzunar  după înfrângerea lui Dinamo cu FC Botoșani. De data aceasta pentru câini adevărați. El a pierdut pariul cu Gigi Becali și finanțatorul rivalilor este în culmea fericirii. Moldovenii sunt foarte apropiați de FCSB, patronul clubului din Botoșani recunoscând că este stelist convins. Cei doi finanțatori de club au făcut mai multe afaceri împreună și jucătorii antrenați de Liviu Ciobotariu și-au dat viața pe teren aseară.

Becali era convins că Dinamo n-o să reușească să o bată pe Botoșani, deoarece asta ar fi însemnat că pierde și două pariuri consistente și, poate, șansele la titlu în acest sezon.

Acum, el poate răsufla liniștit. A câștigat pariul cu Rednic. Cei doi au pariat după victoria lui Dinamo cu CS U Craiova, 3-0, pe șansele echipei din Ștefan cel Mare de a se mai califica în play-off.

„Eu aş paria un milion de euro, nu au nicio şansă. Pariez cu orice om din România că nu va merge Dinamo în play-off. Îl aştept pe Rednic să parieze cu mine”, declara atunci Becali.

Rednic i-a răspuns într-o conferință de presă:

„Gigi e haios. Trebuia să facă pariul la început, nu să aștepte până acum. Accept pariul, dar nu face el regulile. Să dea 100.000 de euro el, iar eu dau 10.000. Dar cu o condiție: banii să meargă la un adăpost de câini. Și mai fac un pariu cu el. Eu spun că FCSB nu va câștiga campionatul. Fac pariu că nu va lua campionatul”.

În schimb, finanțatorul FCSB nu-i poate lua banii lui Dinu Gheorghe, care declarase că pune 10.000 de euro în joc pentru șansele lui Dinamo, DOAR dacă echipa din Ștefan cel Mare bate pe FC Botoșani.

Citește și:

Cât vor pierde jucătorii lui Dinamo după rezultatele de aseară

-->
Previous Cum vede Claudiu Niculescu viitorul lui Dinamo. Antrenorul s-a amuzat vizavi de situația sa
Next Cât vor pierde jucătorii lui Dinamo după rezultatul de aseară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *