Bani mai mulți pentru Dinamo: ”Vor fi folosiți integral”


Dinamo nu trece deloc printr-o perioadă bună din punct de vedere financiar așa că clubul trebuie susținut de toate entitățile sale. Salvarea iberică încă nu a fost activată, având în vedere că deși a fost preluat clubul de la Ionuț Negoiță, conturile sunt tot goale. Așa că Asociația Dinamoviști pentru Dinamo s-a trezit și ea și pune osul la treabă pentru echipă. Mai exact, donează toți banii strânși pentru Academie.

”Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo a fost în ultima perioadă în contact direct cu conducerea clubului nostru, respectiv cu domnii Ioan Mărginean și Cornel Țălnar, pentru a identifica modul în care poate acorda sprijin în rezolvarea unora dintre problemele cu care se confruntă în acest moment Dinamo.

?Întrucât Academia Dinamo trece printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, iar o funcționare normală cere efectuarea de urgență a mai multor reparații la Centrul de Copii și Juniori, conducerea ADPD nu rămâne indiferentă la problemele prezentate de domnul Ioan Mărginean (manager general) și a decis implicarea de îndată, pentru ca juniorii noștri să își poată desfășura antrenamentele în condiții optime.

?După cum știți, de la lansarea oficială a ADPD, 500 de suporteri dinamoviști au cotizat și donat în contul Asociației o sumă destul de importantă de bani, respectiv 195.409 lei, bani care vor fi folosiți integral pentru rezolvarea problemelor de la Academia Dinamo.

?În zilele următoare va avea loc o întâlnire între conducerea clubului și reprezentanții ADPD pentru a stabili detaliile acestei colaborări.

Vom reveni cu toate detaliile.

Totul Pentru Dinamo!”, este comunicatul oficial al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo.

Citește și:

REPORTAJ Pelerinajul la Sfântul Dimitrie în vremea coronavirusului

-->
Previous Mattia Montini pune presiune înainte de meciul direct: ”Merg”
Next Reacția avocatului lui Claudiu Florică după anunțul lui Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.