Bani mai mulți pentru Dinamo: ”Vom cere daune”


Dinamoviștii stau mai bine acum financiar decât alte echipe din play-out și asta cu ajutorul suporterilor minunați al acestei echipe. Jucătorii trebuie și ei să aprecieze efortul supraomenesc al fanilor și să-i mulțumească pe aceștia pe teren. Șefii se luptă să scape de jucătorii care nu mai sunt folositori, iar unul dintre ei va trebui chiar să dea și ceva bani înapoi către club. Este vorba despre Magaye Gueye.

”Nu mai suntem aşa apdataţi, pentru că din punctul nostru de vedere, jucătorul este suspendat. Contractul lui este deocamdată suspendat, urmând ca în momentul în care vom avea o decizie finală să vedem şi noi ce măsuri vom lua împotriva lui, pentru că lucrurile nu vor rămâne aşa. Sa nu creadă cineva că doar s-a rupt contractul şi ‘Mulţumim, Magaye’. Cu siguranţă Dinamo va cere ceva daune pentru imaginea creată în urma acestui scandal. Imaginea lui Dinamo a fost pătată peste tot în lume.

Este suspendat din momentul în care s-a dat prima decizie, din ce înţeleg a plecat de atunci în Franţa şi aşteaptă şi el împreună cu avocaţii lui. În ceea ce priveşte legătura între Dinamo şi Magaye, lucrurile sunt clare. Jucătorul este suspendat până când vom avea decizia organelor competente, urmând ca mai apoi clubul Dinamo să ia o decizie ce va face .”, a declarat Mario Nicolae pentru realitateasportiva.net.

19 meciuri a jucat Magaye Gueye pentru Dinamo, în acest sezon, reuşind să înscrie şi trei goluri.
250.000 de euro este cota de piaţă a atacantului de 30 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Citește și:

România Frumoasă. Un muzeu plin de farmec, în aer liber

-->
Previous Lui Cortacero i-a ieșit o parte din plan: ”Nu putem”
Next Borcea pune presiune: ”Dinamo de asta are nevoie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.