Bani mai mulți pentru Dinamo: ”Fără efort”


-->

Dinamo are mare nevoie de un investitor în acest moment, dar acesta întârzie să apară și majoritatea oamenilor cu bani care ar vrea să investească la Dinamo condiționează acest fapt de construirea unui nou stadion în Ștefan cel Mare. Acum poate fi ușor să ajuți Dinamo fără să scoți bani din buzunar pentru asta. Prin DinamoWIN, un magazin de cumpărături online gen emag, unde veți găsi zeci de mii  de produse cu prețuri mai mici sau egale decât cele pe care le găsiți în altă parte, iar jumătate (50%) din comisionul încasat ajunge în conturile lui Dinamo.

Astfel, poți să cumperi produse pe care, oricum, le comanzi sau le cumperi din altă parte. Dar așa poți ajuta financiar echipa, fără niciun alt cost și fără efort. Ai peste 50.000 de produse. Aici poți să-ți faci cumpărăturile pe Dinamowin.ro/store.

Giani Kiriță, ambasador Dinamo Win: ”Le-am dat pe toate suporterilor”

”Pentru mine e foarte greu să aleg cea mai frumoasă amintire de la Dinamo. Când am ajuns în Ștefan cel Mare, impactul a fost ”monstruos”: Când am văzut galeria, pentru mine s-au activat toate lucrurile frumoase! Mi-am zis că trebuie să câștig toate meciurile pe care le joc pentru acești suporteri minunați.

Amintirile mele cele mai frumoase se leagă de ce am câștigat, titlurile de campion și de câștigător al Cupei României, dar și de generația de fotbaliști în care am crescut la Dinamo.

Să știi că nu am acasă nicio medalie, niciun tricou de campion, niciun suvenir important. Le-am dat pe toate suporterilor. Pentru mine a contat doar ce făceam în teren. A fost mult mai important pentru mine asta decât o medalie sau un tricou.

Chiar și așa, cele mai frumoase clipe petrecute la Dinamo au fost acelea când am bătut Steaua. Era meciul anului, meciul clubului, meciul suporterilor, cu o atmosferă incredibilă, ceva extraordinar!”, a declarat Giani Kiriță într-un interviu pentru DinamoWin pe care îl puteți găsi AICI.

Membrii platformei Dinamo WIN își pot spune părerea

DinamoWIN a întrebat membrii platformei care este cea mai frumoasă amintire a lor legată de Dinamo și iată ce au răspuns:

Pe Dinamo WIN găsești peste 50.000 de produse. Aici poți căuta ce îți dorești: Dinamowin.ro/store.

Previous Dinamovistul care este gata să lupte pe front
Next Dezvăluiri despre un jucător important: ”E foarte complicat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *