Bani i-a supărat pe steliști: CSA e o clonă!


Dinamo a făcut cel mai bun meci din play-off-ul Ligii 2 contra rivalilor de la CSA Steaua. Băieții lui Burcă s-au impus cu 3-0 pe Arena Națională și speră ca Buzăul să încurce Oțelul în meciul de mâine. Doar așa Dinamo va mai păstra șanse pentru promovarea directă. În acest moment, roș-albii au asigurat locul la baraj.

Ahmed Bani a fost unul dintre cei mai buni jucători dinamoviști în această seară. A fost exuberant și la interviurile de după meci. Înțepat de Balgiu, care i-a transmis că Dinamo nu va promova, mijlocașul a răbufnit. „CSA e clonă! Nu e Steaua! Să-și vadă de treaba lor! Am avut încredere că putem câștiga azi. Dinamo joacă fotbal-șampanie. Suntem o familie, Mister pregătește bine meciurile. Noi ne motivăm bine. Mă bucur că a dat Ghezali cele două goluri. La ce fotbal am prestat în prima repriză, le-am zis băieților să avem liniște, că vom marca în partea a doua. E normal să ne bucurăm, dar de mâine o luăm de la capăt. E o bucurie de moment. Nu facem nuntă. Sperăm că Oțelul nu va face rezultate prea bune. Iașiul își va juca șansele corect, nu se vor da la o parte. Noi suntem acum cu banii la zi. Totul merge bine la Dinamo în acest moment”, a spus Bani.

Giafer: „Suntem foarte fericiți. Am respectat planul tactic al lui Mister, asta a fost cheia principală. Toți au respectat sarcinile și asta, alături de agresivitatea și dăruirea avută au făcut diferența. A treia oară a fost cu noroc și mergem la Iași să câștigăm. Am încercat să jucăm toate minutele la aceeași intensitate, cu aceeași dăruire. Le-am dedicat golul mamei mele, tatălui meu, familiei mele. Băiatul cu care fac mental coaching mi-a zis că voi da gol azi. M-am obișnuit cu presiunea, așa este la Dinamo, un club atât de mare! Sincer, sperăm să câștigăm la Iași și vedem ce se întâmplă. Dacă nu promovăm direct, jucăm la baraj și vom da totul acolo.”

Burcă: „Dedic victoria suporterilor, ei au renăscut acest club. Cu această victorie, am recuperat mândria de a fi dinamovist. Îi felicit pe băieți, că am crezut în ei. Nu aveau cum să aibă mai multă energie, pentru că steliștii au luptat pentru un obiectiv mic, să ne încurce pe noi. Dar azi nu aveau cum să scape. Nu e ușor să ai ocazii, să rămâi concentrat. Dujmovic a demonstrat că este un portar valoros. A fost un meci bun făcut, îi felicit pe băieți. Ne dorim să promovăm direct, dar depindem de ce se întâmplă la celelalte meciuri. Până în momentul ăsta, toată lumea are șanse. Trebuie să rămânem lucizi. Iașiul joacă în fața suporterilor, au o rivalitate cu Dinamo, nu au nicio presiune. Nu ne va face nimeni niciun cadou.”

Citește și

Mario Iorgulescu a fugit din spital, dar a fost găsit: mari probleme psihice, susțin avocații lui

 

 

Previous Victorie uriașă în derby! Vine promovarea directă?
Next Andrei Nicolescu anunță transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *