Bani din Italia pentru Dinamo


Salvarea ar putea veni din Italia. Un junior al lui Dinamo se află în probe la Fiorentina. Este vorba despre David Tone, un fundaș central în vârstă de 17 ani.

„Dinamo are un junior în probe la Fiorentina. Dacă ei vor fi mulțumiți, ne vor da 200.000 de euro”, a spus Daniel Șendre la emisiunea Playmaker.

De asemenea, Șendre a vorbit și despre oferta primită de Dinamo de la Legia Varșovia pentru Deian Sorescu și a explicat de ce aceasta a fost considerată mult prea mică de cei care conduc clubul alb-roșu în acest moment.

„Da, a existat. E publică oferta de la Legia Varșovia, dar era prea mică în raport cu situația lui Dinamo. Cei de la Legia voiau să plătească 220.000 de euro, iar restul până la 400.000, până în ianuarie 2022. Până atunci, Dinamo putea să nu mai existe. Este ridicolă (n.r. – suma de transfer), pentru căpitanul lui Dinamo, 23 de ani, internațional. Căpitanul lui Dinamo merită mai mult. Nu e vorba de tichia de mărgăritar, că este situația critică aceea de la Dinamo, însă noi am spus-o tot timpul: dacă va fi să murim, o vom face în picioare”, a explicat purtătorul de cuvânt al DDB.

Citește și:

Bejan și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo

-->
Previous Bejan și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo
Next Vrea să rămână la Dinamo în continuare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *