Hanca: „Mi-e greu să cred că Dinamo are șanse de scăpare”


Sergiu Hanca a plecat de la Dinamo în urmă cu 3 ani în campionatul Poloniei. Fotbalistul a vorbit astăzi despre situația de la Dinamo, club despre care crede că nu mai are scăpare, din cauza tuturor datoriilor care s-au acumulat de-a lungul timpului.

„Sincer, mi-e greu să cred că Dinamo are șanse de scăpare. Suporterii au ținut în viață mult echipa, dar nu există cineva care să îi ajute.

Suporterul dinamovist se va sătura și el la un moment dat, pentru că au și ei grijile lor, datoriile lor, copii și nu pot să dea mereu pentru club, li se va lua și lor la un moment dat”.

„Problema nu cred că e de găsit investitori, problema este datoria, de fapt datoriile din urmă, acolo e dificultatea.

Eu chiar sunt curios, probabil se va vedea la final, iar când se va termina totul, fie că e bine sau nu, vom afla ce și-au dorit de la bun început spaniolii care au venit la Dinamo.

Eu nu cred că în ziua de azi se vând jucătorii atât de ușor, mai ales din România. Sunt doar câteva cluburi și câțiva jucători, care dau goluri multe în fiecare sezon și au meciuri și la echipa națională”, a mai spus Sergiu Hanca, la TV DigiSport.

Citește și:

Radu Tudor: ”Marea Neagră nu este proprietatea Rusiei”

-->
Previous Mesaj de susținere pentru Dușan Uhrin
Next Ce se va întâmpla cu Mario Nicolae la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.