Balthazar Pierre rămâne la Dinamo


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a precizat că a ajuns la un acord cu un jucător important pentru prelungirea contractului, în cazul în care „câinii” vor rămâne în Liga 1. Conform surselor doardinamo.ro, acesta este Balthazar Pierret, jucător adus în iarnă și care a avut evoluții foarte bune în tricoul alb-roșu.

Declarațiile lui Zăvăleanu

”Dacă Mureșan va pleca, o va face după baraj. Lucrurile sunt discutate, dar nu e ca și cum a plecat deja. Nu participă activ la viața echipei. Mai discutăm, dar nu mai e la fel de implicat. Rămânerea în prima ligă e singurul lucru care ne preocupă acum și ne concentrăm pe asta.

Nu mă pot pronunța, dar urmărind meciurile, Dinamo e într-o creștere de formă. U Cluj nu a mai jucat la fel de bine ca în prima parte a campionatului. Numele jucătorilor noștri impun ca Dinamo să câștige meciurile de baraj.

Toată lumea este concentrată pe acest obiectiv. Ne uităm și către ceea ce s-ar putea întâmpla sezonul următor la nivelul lotului și al finanțării. Am discutat cu cei de la DDB și cu vreo trei sponsori. Domnul Badea nu este printre ei. Sunt specialiști, dar nu e ca și cum eu aș discuta problemele sportive. Dușan Uhrin și-a asumat o responsabilitate.

Depinde de el dacă va rămâne și sezonul următor. Dacă echipa va rămâne în prima ligă vom discuta dacă rămâne sau nu. Cel mai important jucător al echipei a confirmat azi că își va prelungi contractul pe încă două sezoane. Nu e primul cu care am discutat și cu care am ajuns la un acord, dacă vom rămâne în Liga 1”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Liga Digi Sport.

Citește și:

Străzile din Centrul Vechi al Bucureștiului vor fi refăcute. Anunțul lui Nicușor Dan: ”Mulți ani”

-->
Previous Noi detalii despre situația de la Dinamo
Next Invitație surprinzătoare a lui Nicu Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.