Bălănescu trebuie să rezolve o problemă stringentă


-->
Bogdan Bălănescu va avea o misiune foarte grea în următoarea perioadă! 9 jucători rămân liberi de contract pe 30 iunie, asta în condițiile în care campionatul se va termina cel mai probabil la începutul lui august.

Apoi, din sezonul viitor, Dumnezeu cu mila. Nimeni nu are un proiect clar, nu se știe cine va fi investitor și…jucătorii cel mai probabil vor pleca. Cei cărora le expiră contractele și cei care-și vor găsi înțelegeri în această perioadă în altă parte. Restul, vor trebui să-și renegocieze contractele pentru că clubul vrea să micșoreze bugetul de salarii.

Ante Puljic, Mattia Montini, Filip Mrzljak, Ioan Filip, Kristian Kostrna, Szabolcs Kilyen, Mamoutou N Diaye, Ionuț Șerban și Robert Moldoveanu sunt fotbaliștii care mai au o lună și jumătate de contract cu Dinamo.

”Eu am transmis conducerii că nevoie de absolut toți. Și acum, și-n viitorul sezon. Vreau să fim uniți. Acum, nu depinde doar de mine, să vedem ce vrea și, mai ales, ce poate conducerea clubului”, a declarat Adrian Mihalcea.

Citește și:

OFICIAL Ministrul Stroe a anunțat ce sporturi se reiau + Ce condiții vor fi

Previous Dinamo a pierdut un nou fotbalist de viitor
Next EXCLUSIV Victorie mare pentru Dinamo plus ce a cerut Bălănescu astăzi în videoconferință

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *