Bălănescu: ”Suntem aproape de desființare” Detalii importante


-->

Directorul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a ieșit astăzi public cu declarații incendiare. Acesta își apără jucătorii și speră ca LPF să oprească campionatul după focarul de coronavirus de la echipa din Ștefan cel Mare.

„E o situație extrem de dificilă, suntem aproape de desființare, părerea mea e că nu mai trebuie să se joace campionatul. E mult prea riscant pentru sănătatea tuturor. Trebuie întrerupt campionatul, nu poate continua. Banii din drepturile TV nu au venit încă. Se pot găsi alternative. Cum o echipă poate să joace fără șase jucători? Nu mai e meritul sportiv.

Jucătorii noștri nu au ieșit nicăieri. Răuță e familist convins, nu a ieșit la petreceri, Mrzljak la fel, Popescu a ieșit o singură dată la dentist. Nu cred că nu au respectat regulile. Fara stă în cămin la liceul Mircea Eliade, școlile sunt închise.

Dinamo a fost acuzată de niște tâmpiți, numai minciuni. Magazionerului nu i-a fost tăiată motorina, pentru că nu are carnet.

Nu comentez nimic despre vânzarea clubului. Eu știu că s-a semnat un memorandum cu program DDB, care se va respecta adlitteram, pe spanioli nu i-am văzut niciodată și știu că nu au plătit suma cerută”, a declarat Bogdan Bălănescu la Digi Sport.

Citește și:

70 de echipaje iau startul la etapa a doua din CNR Betano

Previous Mircea Lucescu se implică în construcția stadionului: ”Doar asta se așteaptă”
Next Rezultatul anchetei interne de la Dinamo: ”Adevărul gol goluț”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *