Bălănescu, despre relația cu Rednic: ”Au fost instigați”


Bogdan Bălănescu a explicat ieri la Prosport Live de ce a fost el considerat principalul vinovat pentru faptul că Mircea Rednic a fost dat afară.

”Claudiu Niculescu avusese două rezultate mai puțin bune. David și domnul Negoiță au avut o discuție cu Claudiu Niculescu și s-a hotărât ca el să fie schimbat. Mi s-a cerut părerea despre viitorul antrenor și am spus fără ezitare numele lui Mircea Rednic, chiar dacă în momentul acela nu vorbea nimeni cu el.

Relațiile erau reci după despărțire de dinainte. Eu am crezut că cea mai bună decizie ca Rednic să se întoarcă. Prima discuție am avut-o cu David, iar el m-a întrebat dacă sunt sigur. A zis că îl aducem înapoi dacă suntem toți de acord.

Am avut o ședință și eu i-am spus că Mircea Rednic. Negoiță a rămas puțin surprins și ne-a dat putere ca să negociem cu el. Cu Mircea Rednic ne-am înțeles destul de repede, au fost ceva probleme cu avocații lui și am semnat la 12 noaptea, în fața casei lui domnul Rednic.

Nu știu la ce se referă domnul Rednic când zice că sunt Iuda. Probabil m-a considerat principalul vinovat pentru că eu l-am anunțat că e dat afară. A fost dat afară de Ionuț Negoiță. Eu nu am avut nicio discuție în contradictoriu cu Mircea Rednic cât a stat la Dinamo. Cu siguranță suporterii au fost instigați și de Mircea Rednic”, a spus Bogdan Bălănescu pentru ProSport LIVE.

Citește și:

Pelerinaj cu reguli stricte la moaștele Sfântului Spiridon din București

Previous Au mai plecat doi oameni de la Dinamo plus o veste bună
Next Echipele probabile și cotele pentru Dinamo-Poli Iași

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *