Bălănescu a explicat situația lui Vali Lazăr


Dinamoviștii se vor prezenta marți dimineață la testele coronavirus. Printre ei și Valentin Lazăr, care a fost în centrul unui scandal mediatic legat de faptul că a fost surprins la munte în plină perioadă de izolare.

Directorul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a comentat situația și l-a apărat pe jucător, spunând că-l așteaptă la reunirea echipei. Fotbalistul care a marcat în Derby-ul cu FCSB este, mai bine zis a fost, pe lista celor 18 fotbaliști infectați cu coronavirus, la formația bucureșteană. Valentin Lazăr a trebuit să se izoleze alături de familia sa, conform rigorilor legii, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Duminică, însă, au apărut pe profilul de Instagram al soţiei sale fotografii în care se putea vedea că Lazăr era împreună cu familia sa într-o zona de munte.

”Lazăr ne-a spus, imediat după ce rezultatul său a ieşit pozitiv, adresa la care va fi izolat împreună cu familia. Este o comună din vârful muntelui, acolo unde el are o fermă. Au stat acolo până astăzi, luni! A informat şi DSP-ul cu privire la această adresă, unde poate fi găsit la orice oră. Valentin Lazăr este un caracter puternic şi sunt convins că ne va ajuta să salvăm echipa şi acest sezon”, a spus Bogdan Bălănescu pentru sport.ro.

Citește și:

Rezultatul ședinței de la LPF și ce a stabilit Bălănescu

Previous Rezultatul ședinței de la LPF și ce a stabilit Bălănescu
Next A vorbit Bălănescu. Ce spune despre echipă și despre spanioli

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *