Balaj, mesaj CLAR după controlul anti-doping de la „derby”: „Voi face DOSAR PENAL”


-->
Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Anti Doping, a vorbit despre controlul anti-doping ce a avut loc la derby-ul Dinamo – FCSB, din optimile de finală ale Cupei României, câștigat de către dinamoviști cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Nemec.

Cristi Balaj le-a transmis suporterilor lui Dinamo să vină cu informații concrete și se va ocupa personal de acest lucru. Totuși acesta are încredere în colegii săi, însă dacă va primi dovezi cu privire la scurgeri de informații dinspre ANAD, acesta va acționa în consecință.

„Dacă dorim să rezolvăm această problemă a dopingului, cei la PCH să mă caute! Precis voi face dosar penal celor care ne trădează! Dar sunt colegii mei, am încredere în ei.

Mă doare când sunt acuzați, e trist să fii corect, să știi că ești fidel unei meserii și să mintă cineva. E vorba despre ei, pentru că eu duc mult. Arbitrii nu sunt iubiți. Provin din cea mai controversată meserie, alături de cea de procuror!”, a spus Cristi Balaj, la Digi Sport.

Mai exact, la pauza meciului, pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan a apărut o postare prin care fanii i-au acuzat pe rivali că au știut despre acest control, acesta fiind motivul pentru care au menajat mai mulți titulari.

„Din informațiile noastre, cei de la FCSB au fost puși în gardă în legătură cu controlul anti-doping. Acesta este motivul pentru care cei mai mulți titulari ai FCSB-ului nu sunt nici măcar pe banca de rezerve”, au scris dinamoviștii pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”.

Jucătorii testați de la Dinamo au fost Steliano Filip, Diego Fabbrini și Magaye Gueye, iar de la Fcsb Florinel Coman, Florin Tănase și Dragoș Nedelcu, de la FCSB.

Citește și:

Gheorghe Mulțescu: „Fac în continuare sacrificii pentru Dinamo”

 

 

 

Previous Gheorghe Mulțescu: "Vreau să antrenez"
Next Gheorghe Mulțescu: „Fac în continuare sacrificii pentru Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *