--> -->

Băgat în ședință dupa Chindia-Dinamo


-->
Emil Săndoi a avut o întâlnire cu oficialii de la Chindia Târgoviște după înfrângerea cu Dinamo (0-2), la finalul căreia s-a stabilit că antrenorul își va continua activitatea pe banca tehnică a dâmbovițenilor.

„Am avut o discuție (n.r. după meciul cu Dinamo), așa cum am de fiecare dată, cu toții în plen, acolo. Am făcut și o analiză.

(n.r. Ați luat în calcul să renunțați?) Nu neapărat. Când am venit la Chindia, ne-am salvat de la retrogradare dând un baraj. Nu mi-a fost frică, am venit la momentul respectiv la o echipă nouă, fără să cunosc jucătorii. Acum, sunt jucători pe care îi cunosc foarte bine. Dacă atunci am acceptat să vin într-o situație delicată, cum să nu am încredere acum? Până la urmă, este pentru prima dată când suntem pe o poziție de baraj în campionatul ăsta. Și eu sunt afectat, și băieții sunt afectați. Nu ne așteptam, pentru că rezultatele pe care le-am obținut în play-out lasă de dorit.

Au fost mai multe momente cheie și parcă s-au adunat atâtea ghinioane în campionatul ăsta… Atâtea greșeli care s-au făcut, atâtea puncte… Nu vreau să acuz pe cineva, dar s-au făcut împotriva noastră și ne-au privat de niște puncte care ar fi contat și acum în play-out. E normal să fiu îngrijorat, preocupat. Am încredere în băieții pe care îi conduc. Pe unii îi cunosc ca pe buzunarul meu.

Eu încerc de fiecare dată să îi fac să uite acest aspect (n.r. greșelile de arbitraj). Dacă ne vom lamenta tot timpul, bineînțeles că vom fi focusați pe problema asta și în momentul ăsta noi avem alte probleme pe care ar trebui să fim focusați. E adevărat că în fotbal totul se leagă. Trebuie să trecem peste ce s-a întâmplat, pentru că noi am demonstrat că suntem o echipă disciplinată și sper să demonstrăm iarăși în aceste ultime etape care au mai rămas”, a spus Emil Săndoi, la ProSport Live.

„Nu ne priesc meciurile cu Dinamo”

”În ultima perioadă nu ne priesc meciurile cu Dinamo și au cam avut aceeași desfășurare. Și în Ștefan cel Mare am pierdut cu 1-0. E pentru prima dată când echipa asta este pe locul de baraj. Este o presiune care îi apasă. Îmi pare rău pentru că am început să facem niște cadouri de nedescris, greu de explicat.

Noi am dominat, ocaziile au fost de partea noastră. Din păcate facem niște greșeli impardonabile. Și la Mioveni am făcut astfel de greșeli. Nu îmi explic greșelile pe faza defensivă. Nu are rost să mai fac comparația cu anul trecut. Asta e problema noastră, nu mai avem acea rigurozitate pe faza defensivă. Ne-au lipsit și unii jucători.

Poziția în care suntem e o poziție delicată. Mai sunt etape până la sfârșit. Am spus că și Dinamo speră și e normal. Etapele următoare vor juca cu Mioveni, cu U Craiova 1948. Nu am apucat să ne limpezim după dușul rece. Va trebui să analizăm greșelile și să vedem cum le remediem, cum să fim mai inspirați și cum să dăm gol.

Au trecut trei etape și, chiar dacă am avut ocazii, nu am reușit să înscriem. E greu să spună cineva în momentul de față, pot fi și rezultate surpriză. Nici jocurile cu Clinceni și Mediaș nu sunt câștigate dinainte. Totul se joacă”, a declarat Emil Săndoi la finalul meciului, conform Digisport.

Doar 6 puncte o mai despart pe Dinamo de Chindia Târgoviște.

Citește și:

Diana Șoșoacă: ”Să-l inviți și pe Putin”

-->
Previous Ce concurs organizează Torje
Next Când începe demolarea stadionului Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.