Badea: „Vor fi negocieri cu jucătorii”


Fostul jucătorul al lui Dinamo de la începutul secolului 21, Ionuț Badea, ultima oară antrenor la Astra Giurgiu A fost la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+ și a declarat că Dinamo trebuie să se despartă de jucătorii importanţi, care au salarii mari.

„E o situaţie mai mult decât delicată la Dinamo. E o adaptare continuă la tot ce se întâmplă. Instabilitatea patronatului e la fel ca până acum. DDB, cu eforturile lor, au reuşit să rezolve multe dintre problemele clubului. Datorită lor, echipa a reuşit să se menţină pe linia de plutire. Dusan Uhrin a completat foarte bine această situaţie, fiind un tip detaşat şi venit dintr-o altă zonă. Probabil că, dacă ar fi fost un antrenor român, nu ştiu dacă ar fi reuşit să gestioneze situaţia. Dusan Uhrin are o rigiditate care s-a potrivit de minune celor de la Dinamo.

Sunt sigur că vor fi negocieri cu jucătorii care urmează să plece de la Dinamo. Sunt jucători cu salarii foarte mari care nu vor mai putea fi plătiţi. Negocierea aceasta va exista, dar nu ştiu ce se va întâmpla cu restanţele din urmă, către jucătorii şi-au depus deja memorii”, a spus Ionuţ Badea, la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+.

Citește și:

Informații despre Raul Albentosa: „Asta mi-a spus”

-->
Previous Informații despre Raul Albentosa: „Asta mi-a spus”
Next Cornel Dinu îl distruge pe Rădoi: „Aici e vorba de naşu cu finu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *