Badea și Borcea, deciși să investească în fotbal


-->

Cristi Borcea și Nicolae Badea au luat hotărârea de a investi în fotbal. Numai că nu la Dinamo, club pe care l-au condus două decenii, și care are nevoie disperată de bani pentru a ieși din insolvență, ci la Sportul Studențesc. Potrivit spuselor lui Mihnea Ionescu, fostul șef de galerie al grupării din Ștefan cel Mare, cei doi oameni de afaceri sunt încântați de proiectul de copii și juniori al „studenților” și le convine ideea că deja complexul este utilat cu o bază gata construită, scrie prosport.ro.

”Am zis de câțiva ani că el e trecutul lui Dinamo și că nu mai are ce surpriză plăcută să ne mai facă domnul Badea. Ne-a făcut destule care au fost neplăcute. Mai ales acum, a anunțat iar dânsul că se implică într-un proiect la Sportul Studențesc cu Cristi Borcea – centru de copii, academie. Există bineînțeles acolo o bază pe care, așa cum lor le place, o iau gata făcută, dau drumul la treabă. Probabil nu o să mai fie atât de interesat de Dinamo.

Rămâne balastul ăsta de 7% pe care eu nu știu cum îl va rezolva Red&White prin faptul că este acționar majoritar și e normal ca toate acțiunile din cadrul clubului FC Dinamo să aibă în spate persoane care să contribuie și mâine, dacă este nevoie, la activitatea clubului – nu după procese și iar procese, cum se pare că va fi vorba și în cazul acțiunilor de la domnul Badea. S-au făcut greșeli de-a lungul timpului și noi ca suporteri plătim acum pentru ele”, a declarat Mihnea Ionescu, fostul lider al „câinilor”, la EXCLUSIV DINAMO.

Citește și:

Mănăstirea unde s-a călugărit Arsenie Boca, o bijuterie

Previous Nicolescu: ”Să nu fim căței”
Next Hagi tratează cu respect Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *