Badea pregătește o mutare neașteptată: ”Pe cei doi vreau să-i aduc la Dinamo”


Nicolae Badea a urmărit ieri conferința de presă a lui Ionuț Negoiță și a declarat că-l bate gândul să se întoarcă la clubul din Ștefan cel Mare. Dar nu singur. Vrea să vină alături de el George Copos și Mircea Lucescu.

”Am primit foarte multe telefoane pe tema asta, dar un singur lucru vă pot spune cu certitudine: de unul singur nu vreau să revin la Dinamo! M-am tot gândit ieri, de la faimoasa conferință de presă de la coafor, să-i propun lui George Copos să mi se alăture și să venim împreună la Dinamo.

După cum știți, George Copos e cel mai mare dinamovist în viață, chiar dacă nu o recunoaște. Plus că el are experiență cu leul ăsta… dacă mai țineți minte, și George a anunțat la un moment dat că vinde Rapidul pe un leu. Deci, e un cadru familiar pentru acest dinamovist bine camuflat.

Ar fi frumos să vorbesc cu George Copos și să facem o mutare, cum vă place vouă ziariștilor să spuneți, de senzație pentru fotbalul românesc. Dar, cu o singură condiție: eu să plătesc leul, iar George, restul! Din ce știu eu, îi merg bine afacerile…

Sunt convins că George, dacă aș reuși să-l conving, l-ar readuce la Dinamo pe Mircea Lucescu. Lăsând la o parte istoria lui Mircea, ei sunt foarte buni prieteni. În plus, milioanele lui Lucescu ar face mult bine clubului unde a crescut și a făcut performanță. Vedem ce va fi, poate reușesc imposibilul!

La cum arată situația după ”parastasul” de ieri, singura constantă alb-roșie este în acest moment CSFC Dinamo”, a declarat Nicolae Badea pentru fanatik.ro.

Citește și:

Denis Drăguș și Răzvan Marin puteau ajunge la Dinamo. Ce s-a întâmplat

-->
Previous Surprize mari în echipa de start
Next Dinamo face spectacol la Suceava. Cine s-a remarcat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *