Badea pregătește o mutare neașteptată: ”Pe cei doi vreau să-i aduc la Dinamo”


Nicolae Badea a urmărit ieri conferința de presă a lui Ionuț Negoiță și a declarat că-l bate gândul să se întoarcă la clubul din Ștefan cel Mare. Dar nu singur. Vrea să vină alături de el George Copos și Mircea Lucescu.

hotel iceberg balcic-->

”Am primit foarte multe telefoane pe tema asta, dar un singur lucru vă pot spune cu certitudine: de unul singur nu vreau să revin la Dinamo! M-am tot gândit ieri, de la faimoasa conferință de presă de la coafor, să-i propun lui George Copos să mi se alăture și să venim împreună la Dinamo.

După cum știți, George Copos e cel mai mare dinamovist în viață, chiar dacă nu o recunoaște. Plus că el are experiență cu leul ăsta… dacă mai țineți minte, și George a anunțat la un moment dat că vinde Rapidul pe un leu. Deci, e un cadru familiar pentru acest dinamovist bine camuflat.

Ar fi frumos să vorbesc cu George Copos și să facem o mutare, cum vă place vouă ziariștilor să spuneți, de senzație pentru fotbalul românesc. Dar, cu o singură condiție: eu să plătesc leul, iar George, restul! Din ce știu eu, îi merg bine afacerile…

Sunt convins că George, dacă aș reuși să-l conving, l-ar readuce la Dinamo pe Mircea Lucescu. Lăsând la o parte istoria lui Mircea, ei sunt foarte buni prieteni. În plus, milioanele lui Lucescu ar face mult bine clubului unde a crescut și a făcut performanță. Vedem ce va fi, poate reușesc imposibilul!

La cum arată situația după ”parastasul” de ieri, singura constantă alb-roșie este în acest moment CSFC Dinamo”, a declarat Nicolae Badea pentru fanatik.ro.

Citește și:

Denis Drăguș și Răzvan Marin puteau ajunge la Dinamo. Ce s-a întâmplat

Previous Surprize mari în echipa de start
Next Dinamo face spectacol la Suceava. Cine s-a remarcat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *