Badea oferă detalii despre dineul de ieri


Nicolae Badea a oferit un interviu amplu în Playsport, pe care vi l-am prezentat și noi de-a lungul zilei. Acesta a atisn și un punct foarte interesant, organizarea dineului la care au participat ieri toți jucătorii lui Dinamo, plus membrii din staff.

„Da, l-am plătit, pentru că nu știu ca, până acum, de când e în reorganizare Dinamo și de când se ocupă cei doi administratori de Dinamo (n.r. – Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan) să se fi organizat o ieșire la o apă minerală a lotului, nu la o masă. Nu a fost o chestiune obligatorie, nu eu am stabilit participanții, nu am invitat pe nimeni în nume propriu, nu am sunat pe nimeni din jucători să participe sau nu. Participanții n-au fost stabiliți de mine.”

Cum vede Nicolae Badea crucialul baraj de retrogradare/promovare dintre Dinamo și Universitatea Cluj

Personal, nu accept această ipoteză a retrogradării. Sigur, rezultatul unui meci de baraj este deschis. Nu înseamnă că Dinamo câștigă barajul cu „U” Cluj dinainte să-l joace. Ca dinamovist, nu pot să-mi imaginez ca Dinamo să retrogradeze. E o situație sportivă critică în care Dinamo a ajuns. Sunt convins că sunt resurse sportive, dorința de a depăși acest moment, acest impas. E, într-adevăr, o mare încercare. O încercare inedită în istoria lui Dinamo, dar este consecința administrării lui Dinamo în ultimul an de zile. Eu n-am indicat niciun jucător în acestă perioadă: cine să vină, cine să plece. La fel și la antrenori. Ce management sportiv este ăsta când ai rulat 54 de jucători și 6 antrenori într-un an competițional? Unde este capacitatea de managament sportiv, de administrare specială sau juridică?”

Despre o eventuală întâlnire cu Răzvan Zăvăleanu:

„Mă întâlnesc cu domnul Zăvăleanu. Știe dumnealui când. Datele întâlnirii sunt confidențiale.”

Conform Prosport, Nicolae Badea a ascultat spusele lui Răducioiu și chiar dacă patronul de la Computerland nu e în relații bune cu Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan, administratorul judiciar, respectiv administratorul special al roș – albilor, a fost de acord cu propunerea.

Mesajul lui Badea a sunat: <<Nu te pot refuza și atunci când vine factura o plătesc eu.>>

A apelat la un vechi amic, care deține un restaurant în Herăstrău, și i-a transmis lui Răducioiu, care s-a ocupat personal de lista invitaților, că e totul rezolvat. Faptul că Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan, care a plecat de la Dinamo, nu au fost chemați la dineu nu a reprezentat decizia lui Nicolae Badea.

Mai mult, Badea nu a participat la „masa în familie”, iar Gheorghe Nițu (79 ani), poreclit „Tata Nițu”, un apropiat al lui Mureșan și totodată omul care a susținut financiar clubul în mai multe ocazii, a refuzat invitația nedorind să consume nimic „pe banii lui Badea”.

Nota de plată a fost de aproximativ 5.000 de lei, s-au consumat patru sticle de vin, mai multe fresh-uri, apă și cafea.

Citește și:

Părintele Vasile Ioana: „O simt pe soție după cum trântește ușa în parcare”

-->
Previous Jucătorul care a semnat prelungirea
Next Întâlnire între Badea și Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.