Badea: „O dorinţă de a face o faptă bună”


Fostul conducător al lui Dinamo, Nicolae Badea, a dezvăluit pentru FANATIK că NU a participat la masa de la restaurantul „Pescăruș”! „Îmi doresc din suflet să nu retrogradăm”.

Marţi seară, jucătorii şi staff-ul tehnic al lui Dinamo au participat la o masă organizată de Nicolae Badea la un restaurant din Herăstrău, motiv pentru care o parte a galeriei “câinilor” a lansat o adevărată teorie a conspiraţiei. FANATIK a obţinut o informaţie-surpriză care aruncă în derizoriu toate speculaţiile lansate de “Ultras Tei”. Fostul conducător al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare a dezvăluit că nu a fost prezent nici măcar o secundă la acest dineu!

„În ultimele 24 de ore, suflarea dinamovistă a fost pur şi simplu bombardată cu informaţii şi ştiri despre cina la care i-am invitat pe fotbaliştii şi staff-ul tehnic al lui Dinamo. Am văzut foarte multe interpretări, dezinformări şi acuzaţii care mi-au lăsat un gust amar şi mi-au reconfirmat motivele pentru care acum câţiva ani am hotărât să ies din fotbalul românesc. Un simplu gest pe care am vrut să-l fac pentru nişte jucători şi un antrenor abandonaţi de propria conducere, o dorinţă de a face o faptă bună, au fost transformate rapid într-o groapă plină de gunoi!

Vreau să precizez pentru toţi cei care iubesc Dinamo, pentru a cunoaşte adevărul, că eu, Nicolae Badea, nici măcar nu am participat la acest dineu! Da, nu am trecut niciun minut pe la restaurantul ‘Pescăruş’, am lucrat la biroul de la Computerland până târziu în noapte. Deci, tot ce s-a speculat sunt minciuni, teorii ale conspiraţiei ieftine şi acuze de cel mai jos nivel.”

Își dorește salvarea echipei

Nu am făcut altceva decât să încerc să creez un moment plăcut, de intimitate, între staff şi jucători, un fel de doping moral înaintea barajului cu Universitatea Cluj. Un baraj la fel de important pentru istoria noastră ca şi cum ne-am bate pentru un titlu. Îmi doresc din inimă, ca un dinamovist vechi şi dedicat ce sunt, ca echipa noastră să nu trăiască ruşinea retrogradării şi să jucăm şi anul viitor în Liga 1, acolo unde ne este locul.

Mi-ar fi făcut plăcere să-i încurajez personal pe băieţi, dar m-am abţinut tocmai pentru a nu da naştere la astfel de interpretări toxice… De aici şi până la a afla că am complotat cu fotbaliştii şi am stabilit cinic, la restaurant, retrogradarea lui Dinamo, echipa mea de suflet, este o prăpastie de logică şi răutate pe care nici măcar nu merită să o comentez în detaliu.

Este şi o jignire adusă unor jucători de caracter care încearcă aşa cum pot să salveze Dinamo, deşi acest club nu a mai făcut nimic pentru ei în ultimul timp. Azi dimineaţă m-a sunat team-manager-ul Florin Răducioiu care, în numele jucătorilor şi a lui Dusan Uhrin, mi-a mulţumit şi mi-a spus că toată lumea s-a simţit extrem de relaxată, atmosfera fiind foarte plăcută.

Am vrut să clarific şi să amendez toate enormităţile vehiculate în spaţiul public, pentru că nu pot lăsa lucrurile să derapeze la nesfârşit. Mi-am comandat şi o helancă pe gât, observ că mai nou toată lumea sare în beregata lui Nicolae Badea. Din cauza acestui gen de evenimente, am ales să nu mă mai întorc în fotbalul românesc… “, a declarat Nicolae Badea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și:

Lovitură: profesorii nu mai pot face meditații cu elevii din clasele la care predau

-->
Previous Zăvăleanu pus la zid de Ciprian Marica
Next Dragomir: „Dinamo are 3 clase peste U Cluj”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.