Badea, declarații despre ajutorul oferit clubului: ”Am semnat”


Dinamo nu putea juca pe promisiunile lui Pablo Cortacero, așa că suporterii au strâns rândurile și s-au ocupat ca la formația din Ștefan cel Mare să fie bani de prime pentru ca jucătorii să fie motivați și să adune puncte în clasament.

De asemenea, un ajutor important pentru oamenii din club a venit și din partea lui Nicolae Badea, care s-a oferit să plătească cheltuielile de organizare ale clubului până la finalul anului.

”Da, am semnat un semnat un contract de publicitate, că altă formă să ajut Dinamo nu există. Nu era cazul să fac un împrumut, că ăla trebuie restituit, nu pot să fac sponsorizare pentru că e societate comercială.

Tot ceea ce am făcut și o să fac, o fac din statutul de suporter al lui Dinamo și din solidaritate cu ceilalți suporteri”, a explicat Nicolae Badea pentru FANATIK.

În lumea fotbalului însă circulă informația conform căreia ceea ce vrea Nicolae Badea de fapt este ca planul lui Ionuț Negoiță de a falimenta clubul prin intermediul spaniolilor care l-au preluat în luna august să nu reușească.

Citește și:

Surpriza lui Șerdean. Cine se prezintă drept președinte onorific la Dinamo

Previous Un jucător dinamovist povestește calvarul provocat de Cortacero
Next Luni se schimbă conducerea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *