Badea chiar ajută Dinamo: „Până în 2022”


Badea chiar ajută Dinamo. Fostul președinte al „câinilor” oferă un sprijin important pentru dinamoviști pentru a putea ține clubul pe linia de plutire din punct de vedere financiar și pentru a putea fi reconstruit și la nivel de performanță sportivă. Patronul de Computerland a decis să prelungească înțelegea cu Dinamo încă un an de zile.

„ComputerLand România susține Dinamo București

București, 07 aprilie 2021. Clubul Dinamo București anunță prelungirea parteneriatului de imagine cu ComputerLand Romania, a declarat directorul general interimar Constantin Eftimescu pentru site-ul oficial www.fcdinamo.ro.

„Suntem bucuroși să anunțăm prelungirea contractului cu unul dintre cei mai importanți parteneri ai clubului nostru.
Dincolo de notorietate în România, ComputerLand reprezintă garanția succesului în această lume a tehnologiei și suntem convinși că vom reuși, susținuți de partenerul nostru, să reclădim performanța sportivă.

Parteneriatul dintre Dinamo și ComputerLand a fost semnat până la 31 mai 2022, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți. Suporterii dinamoviști merită un club puternic!”, a subliniat Constantin Eftimescu.

Încă din 1991, ComputerLand România susține companiile românești prin infrastructură, soluții IT și instruire de înaltă calitate, bazate pe tehnologii de ultimă generație, construind parteneriate pe termen lung și implementând cu succes strategii și modele operaționale centrate pe client.

În baza parteneriatelor cu cei mai mari producători mondiali, ComputerLand România s-a poziționat în mod unic pe piața românească, având cea mai semnificativă structură multivendor”, se arată într-un comunicat oficial al clubului Dinamo.

Citește și:

ÎPS Teodosie, sprijinit de Raed Arafat: ”Toată lumea este de acord”

-->
Previous Magaye Gueye a fost din nou audiat. I-a fost stabilită soarta de către Dinamo
Next OFICIAL Dinamo a bifat un nou transfer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *