Aymeric Laporte: „N-am auzit de fanii lui Dinamo!”


Fundașul de 25 de milioane a lui Athletic Bilbao, Aymeric Laporte, a declarat că nu știe nimic despre fanii lui Dinamo și nici prea multe despre jucătorii acestei echipe.

„I-am studiat, dar nu complet, vom face în seara asta. Am auzit de un jucător pe care îl știe și antrenorul nostru dar nu știu să-ți spun numele lui. Mereu venim să câstigăm.

Mâine e prima partidă importantă, ne dorim foarte mult să luăm o victorie. Nu, n-am auzit despre fanii lui Dinamo. Mi-ar plăcea 5-0, dar vreau un rezultat pozitiv”, a declarat Laporte.

De asemenea, și Cuco Ziganda, antrenorul bascilor.

„Știm că va fi o partidă grea, ne vom face jocul, știm despre rivalii noștrii, îi respectăm, dar sperăm să avem un rezultat pozitiv.

Cunoaștem Dinamo, de când a venit Contra a făcut lucruri foarte bune aici, știm jucătorii, cum joacă, sunt două echipe diferite. Au un fotbal agresiv, joacă bine, vom vedea cine se va impune.

Sunt cinci jucători care au jucat finala din 2012, am discutat despre asta, acea finală a avut un rezultat dureros dar a fost un an extraordinar că am ajuns atunci aici.

Știm că cei de la Dinamo își doresc foarte mult să câștige, ei vor face totul pentru asta, știm că va veni Rivaldo să-și vadă fiul Rivaldinho și probabil că asta îl va motiva.

Știm ce fel de jucător a fost Contra, foarte ambițios și probabil asta le transmite și jucătorilor.”

 

-->
Previous Contra: "Fanii lui Dinamo sunt speciali! Nu se pot compara cu cei de la FCSB"
Next EXCLUSIV FOTO&VIDEO Gazonul a cedat! Pe ce teren dezastruos va juca Dinamo cu Athletic Bilbao

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *