Avertizare după ce Planul de Reorganizare a fost aprobat


Vineri, 7 aprilie, a fost o zi mare pentru Dinamo. Planul de reorganizare a fost aprobat de către Adunarea Generală a Creditorilor SC Dinamo 1948 SA.

Dinu Gheorghe le taie aripile dinamoviștilor și îi avertizează că pe viitor vor fi nevoiți să achite toți banii deoarece se vor trezi cu numeroase procese, la fel cum se întâmplă cu Rapid, echipă care a pierdut procese cu foști fotbaliști din Giulești în valoare de sute de mii de euro.

„A dat sentința judecătorul sindic? Nu. Asta e înțelegerea creditorilor. E un succes pentru că la masa credală creditorii au ajuns la înțelegerea asta să renunțe fiecare la niște bani din ce au de recuperat, cu excepția jucătorilor pe care, săracii, i-au curățat. Bine, stai puțin, și dacă se renunță… Rămân două milioane. Vor găsi pe cineva dispus să ia aceste două milioane în brațe?

Probabil și la ei vor fi procese de-a lungul timpului care se vor întoarce ca un bumerang, vor avea de plătit cu timpul (n.r. după modelul Rapid), pentru că ei nu pleacă de la zero, cum a plecat Rapid. Vedem ce spune judecătorul sindic.

Pentru mine e un mister cum ANAF poate renunța la niște drepturi… (n.r. ANAF nu e scoasă din ecuație) ANAF ia tot ce are de luat? Atunci înseamnă că PCH a renunțat la ce avea de recuperat… Ei au renunțat acum la cinci milioane că nu știi când ieși din insolvență…”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

24.956.076 lei (aproximativ 5 milioane euro) reprezintă creanța totală înscrisă la categoria chirografari, creanțe eliminate prin noul plan

Citește și:

Țîră, euforic: ”Îmi doream atât de mult”

Previous Ce pregătesc dinamoviștii pentru meciul cu CSA
Next Veste mare pentru Dinamo: ”Exista aprobare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *