Avertismentul lui Rednic pentru Mihai Răduț


Mircea Rednic a explicat astăzi care este situația lui Mihai Răduț, cel despre care doardinamo.ro a anunțat în exclusivitate că este aproape de a ajunge la Dinamo. Totul depinde de mijlocașul român, care trebuie să dea urgent un răspuns pozitiv dacă vrea să vină la Dinamo.

”Cu Răduț facebook-ul bubuie, bubuie, numai el nu bubuie, i-am zis, Luana a vorbit cu el, prea multă răbdare nici eu nu am. De când mă tot rog de el, e spre binele lui, el știe asta, lucrurile vor fi altfel de la anul și din punct de vedere financiar, mai bine, dar plătim performanță, și el vrea să facă performanță. În primul rând să reintre în circuit pentru că a pierdut. Poate financiar e mulțumit, dar sportiv, nu. Și are o vârstă, ca și mine, am 57 de ani, mâine, poimâine, pâr, pâr, pâr”, a declarat Mircea Rednic.

Mihai Răduț a spus la începutul săptămânii:

”Așa este, am ajuns la o înțelegere cu cei de Lech Poznan pentru a pleca liber din vară. Până atunci, sunt în Polonia. Șanse să ajung la Dinamo eu cred că sunt, să vedem ce discuții vor fi la vară, ce ofertă îmi vor face, dacă îmi vor face. Și dacă vom putea să ne înțelegem”, a declarat Mihai Răduț pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Câte loje s-au vândut pe Arena Națională. Mesajul lui Rednic pentru Țiriac

-->
Previous Câte loje s-au vândut pe Arena Națională. Mesajul lui Rednic pentru Țiriac
Next Pleacă căpitanul? Mesajul lui Rednic pentru Dan Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *