Avertismentul deloc de neglijat al lui Uhrin, ce se ascunde în spatele vorbelor


Dinamo joacă două meciuri de totul sau nimic. Echipa din Ștefan cel Mare trebuie să arate că are forța de a intra în play-off în acest sezon sau va vedea din nou partea tare a campionatului din primăvară la televizor.

Dusan Uhrin știe că nimeni n-ar accepta o asemenea contraperformanță vrea să vadă atitudine la elevii săi. Antrenorul este obișnuit să facă performanță la echipele unde a antrenat și nu suportă atunci când fotbaliștii nu sau 100%. Asta a spus-o de la prima conferință de presă pe care a avut-o la Dinamo.

El a câștigat campionatul și Cupa cu Dinamo Tblisi și își dorește să intre în play-off și să ia Cupa României cu echipa din Ștefan cel Mare. Dar atitudinea jucătorilor l-a enervat la ultimul meci: ”Normal că sunt supărat pe ei, trebuie să ne luptăm mai mult pentru balon și să alergăm mai mult”, a spus cehul aseară.

Dinamo nu-l poate da afară chiar dacă ratează play-off-ul. Sau poate, dar trebuie să-i plătească clauza de 15.000 de euro. ”Am mai multe clauze, dar nu am deschis contractul să mă uit pe el. Am clauze legate de bani”, a explicat Dusan Uhrin aseară într-o conferință de presă. Dar nu se pune problema de așa ceva deoarece fanii îl apreciază și Negoiță n-ar mai risca din nou să strice relația cu galeria așa că o eventuală demitere a lui iese din calcul. Și nici el nu-și dorește să plece!

Citește și:

-->
Previous Echipele probabile și cotele pentru meciul cu Sepsi
Next INCREDIBIL Locul ocupat de Dinamo în clasamentul meciurilor lui Uhrin din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *