Avertisment pentru un jucător de la Dinamo


Gheorghe Mihali, antrenorul echipe U19 de la Dinamo, a vorbit pentru FANATIK despre Daniel Dinu, cel are a marcat cinci goluri în partida Dinamo U19 – FCSB U19, scor 5-2. Dinamo U19 s-a calificat în semifinalele Ligii Elitelor, după ce a învins-o pe FCSB U19 cu scorul de 5-2. Toate golurile „câinilor” au fost marcate de Daniel Dinu.

Gheorghe Mihali a vorbit la superlativ despre Daniel Dinu, însă, totodată, atrage atenția la faptul că tânărul jucător trebuie să muncească mai mult.

Cum a fost această victorie?

– I-am întrebat pe jucători, înainte de meci, dacă au orgoliu și mândrie, pentru că noi suferim și din punct de vedere al condițiilor de pregătire, și din tot ce există la o academie. Toți se concentrează pe echipa mare, pentru că noi trăim datorită echipei mari. Noi puteam să facem egal sau să câștigăm. Ne-am mobilizat și antrenat bine. Am reușit să ne asigurăm calficarea.

Daniel Dinu a marcat cinci goluri. Cum comentați această performanță?

– Vă rog frumos să nu mi-l scoateți prea mult în față, pentru mai are mult de muncit. Să nu și-o ia în cap. Trebuie să muncească foarte mult și să fie foarte atent la alimentație. Totodată, trebuie să fie constant. El a mai avut și meciuri care nu au fost la fel de reușite. Dar, oricum, este un fotbalist care are foarte mari calități.

Totuși, trebuie lăudat pentru această performanță.

– A mai dat și scăriță la poartă, dar a scos-o portarul de la FCSB de pe linia porții. Putea să dea șase goluri. Era foarte urât să pierdem calificarea în ultima etapă. Jucătorii tineri nu sunt tot timpul constanți.

Cum îl caracterizați pe Daniel Dinu?

– El este un vârf de atac stângaci. Are execuții, dar problema la el e că trebuie să fie serios, zi de zi.

Îl vedeți ajungând la prima echipă?

– Acum nu-l văd jucând la echipa mare. Trebuie să avem răbdare cu el, să-l creștem.

Ce l-ați sfătuit pe Daniel Dinu înainte de meci?

– Chiar săptămâna trecută, l-am luat de gât și i-am spus că duminică ar fi cazul să câștige el meciul. Așa i-am spus pe scări, când am terminat antrenamentul. I-am spus că e meciul lui. El trebuie să fie oportunist. Dă bine și din loviturile libere.

Credeți că ar trebui să fie trimiși mai mulți bani la academia lui Dinamo?

– Eu aș fi mulțumit dacă am avea mingi, echipament și teren de antrenament pe care să jucăm singuri. Suntem vreo trei echipe, și Under 17, și echipa a doua, și eu.

Citește și:

Alertă cu bombă la barul lui Bobiță din Las Fierbinți

-->
Previous Performanță pentru Florentin Petre
Next Motivație suplimentară pentru Dinamo înainte de baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.